INSÄNDARE: Sebastian Kallander: Nej till ordningsvakter på flera håll i Hägersten

Hur tänker Polisledningen? Är dom så rädda att ordningsvakter ska ta över. Då kanske ska ordningsvakterna sluta vara på dom områdena som tunnelbanan och polisen får åka på dom ställena istället och ta hand om problemen.

Dom har inga resurser säger dom ena stunden och nu säger dom något annat, vad är det fel på dom.. Då kanske ska ordningsvakter sluta jobba inom områdena som är avslag som Mälarhöjden tunnelbanan det med eftersom det finns inga problem där eller på Fruängen eller Västertorp.

Jag känner personligen folk som bor i dom områdena och dom har klagat i flera år och nu med medborgarförslag så vill medborgarna ha kommunanställda egna ordningsvakter som ska patrullera på området på samma sätt som dom patrullerar bredäng sätra skärholmen vårberg och rinkeby.

Vi alla ska jobba för att hjälpa alla i samhället. Ordningsvakter ska vara komplement för polisen och se till att ta hand om ordningsstörningar samtidigt som polisen ska jobba med grova brott.

Sebastian Kallander

Stockholm Direkt


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *