Johan Westerholm: Minister i för stor kostym

Av | januari 20, 2020

Morgan Johansson. © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se

Statsminister Stefan Löfvens sparsmakade framträdanden i media kännetecknas av diffusa problemformuleringar och en konsekvent förnekelse av orsakssamband. Alla frågor som regeringen och socialdemokraterna har problem med strålar samman i en punkt. En gemensam nämnare sedan tillträdet 2014 som varit ständigt närvarande. I alla fiaskon och alla motgångar.

Johan Westerholm

Ledarsidorna


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Johan Westerholm: Minister i för stor kostym

  1. Ulf

    Även för att vara en socialdemokrat är den omtalade personen,” punkten ” ett rekord i misslyckanden och missbedömningar samt omvittnad oförmåga att överhuvudtaget reagera på uppkomna situationer.Med tanke på Morgan Johansson och Dan Eliassons meritlistor ,och den position de klättrat upp till,inser man varför den bottenlöst dåliga nivån under dem i Partiet befinner sig där den är.Dessa två tillhör toppen i S,och Sverige blir bara bättre och bättre hela tiden …………🙄

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *