Så trött jag är på dig Stefan Löfven…

| 23 januari, 2020

…det är en skam, att du aldrig kan ta ett kliv tillbaka för att åtminstone försöka överblicka vad som händer med det politiska Sverige. Du kör på i samma anda, kör huvudet rakt in i väggen och hoppas på att det ska räcka.

Alla som inte håller med dig och din politik leder Sverige mot en mörk framtid enligt dig. Inser du inte att det inte ens längre är ett rimligt argument? Det framstår som närmast löjligt.

Apropå mörk framtid. Säg det till våra svenska judar som inte längre kan leva i trygghet i Sverige. Och du kanske borde hålla rent mot antisemitism i det egna partiet innan du uttalar dig om en mörk framtid.

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

14 tankar på “Så trött jag är på dig Stefan Löfven…

 1. Ulf

  I det kompakta ogenomträngliga mörker av antisemitism och tradition av nazistkramande inom S ser inte Löfven och hans gelikar att det är nu som det börjat ljusna en aning.Sverige och S skämmer ju ut sig som land iom all antisemitism som fortgår inom S hela partistruktur och dess samhällsförgreningar.Det är en stor skam och ett hyckleri utan motstycke.S är en skam och bedriver trots lögner om motsatsen en strukturell antisemitism kontinuerligt och har så gjort under lång tid.Löfven har inte någon kapacitet alls att åtgärda detta uppenbarligen och sannolikt saknas det vilja inom hela Partiet.

 2. Po

  Tror ni att andra partier har något trollspö för att kunna stävja brottsligheten fråga Reinfeldt om det är möjligt

  1. Ekke

   Något trollspö behövs inte alls. Det är bara att sluta importera brottslingar, och utvisa alla utländska brottslingar. Den brottslighet som utförs av svenska brottslingar har vi hanterat på en hyfsad nivå tidigare, och kan sannolikt göra det igen. Den “nya” brottsligheten står för den absolut största delen av alla brott i Sverige, och i stort sett för alla grova brott, våldsamma brott, bedrägeribrott, bidragsbrott och sexuella brott. Våra fängelser är till största delen fyllda med utländska brottslingar. Av de fängslade utländska brottslingarna består majoriteten, ca 80 %, av muslimer. Säger det dig någonting ?

 3. Gurkan63

  Läs på om sossehistorien . Ditt eget parti kryllar av antisemit hat . Du spelar bara falskt hela tiden. Du har inte förstånd att begripa . Att i huvudtaget släppa in dig i Israel dom skrattet bakom din rygg men inte ens det har du förstått.

  1. Bellanote

   Jag er enig med deg gurkan løfven forstør Sverige bombing hot drap vsrje dag utan at han gjør nogotni bør skifta ut sossene med någin betre som kan redda Sverige.,men tyværr jag tror det er for sent. Løfven och Reinfeldt burde inte fortsetta. Jag tror at det var valgfusk i Sverige. Sist gang. Svenkana måste vakna og røsta på SD.

 4. Belkanote

  Jag er helt enig med deg gurkan. Løfven forstørr Sverige og fortsetter med det. Svenskene må være våkna og røsta bort denna sosse som forstørr Sverige tilsammsbd med Reinfeldt og EU. EU forstør hela Europa.

 5. Tommy Nordström

  Har vi inte demokrati i Sverige längre? Löfven regerar med majoritet i riksdagen, vad är fel?

  1. Ù

   När vakande du ? Löfven har ingen majoritet med sig, den är MOT honom. Hade vi haft riktig demokrati i Sverige så hade han inte varit statsminister nu. Majoriteten av de röstande ville inte ha Löfven, det är svikna vallöften och fulspel som åstadkom den nuvarande s.k. regeringen. Månde alla inblandade få ett riktigt kännbart straff.

 6. JanC

  När man som Socialdemokraterna stolpar på i engelska Labors fotspår och samarbetar med muslimska organisationer som står Muslimska Brödraskapet nära och i utbyte mo generösa bidrag hoppas på framtida röster, är det väl i det närmaste omöjligt att inte få antisemitismen på köpet. Nog för att antisemitism till viss grad fanns inbyggd redan genom S ensidiga ställningstagande för palestinierna, men i och med satsningen på invandring från Mellan Östern har den fått nytt fäste i partiet. Man måste förstå att S i ljuset av denna strategi för en ny väljarbas är beredd att låta IS terrorister springa lösa och skjutningar och sprängningar pågå utan att man med ett ord kopplar det till invandringen. Påståenden som att det skulle vara Danderyds ungdomars fel när det smäller i förorten framstår som bizarra om man inte förstår att de är en del av den strategi S har valt för framtiden. Utan en ny underklass att tala för har socialdemokratin på sikt gjort sitt. Att denna nya underklass sen är skadlig för Sverige bryr man nog sig mindre om. Inte heller tycks Socialdemokratins strateger bry sig det minsta om det cyniska i att fördöma villkor man själv skapat för den nya underklassen av människor ingen egentligen vill ha förutom som siffror i en skräddarsydd statistikatt att visa upp eller att stoltsera med i åsiktskorridoren.

 7. Jan T Carlsson

  S tänker inte agera mot något som på minsta sätt kan tänkas störa väljarbasen man är i färd med att skapa tillsammans med muslimska organisationer i vårt land. Om dessa organisationer man så generöst ger bidrag till sen står nära Muslimska Brödraskapet, är det inget man tänker fästa något avseende vid. Att stävja internationell terrorism inom Sveriges gränser skulle kunna tolkas som islamofobi och är därför inget man tänker delta i. Att beskylla Danderyds ungdomar för skjutningarna och sprängningarna i våra förorter ska nog för att inte framstå som rent bizarrt tolkas på socialdemokratiska som solidaritet med invandrarna. För det är ju så som Löven säger, att om det var svenskar som levde under de villkor sossarna själva har skapat åt dem de tog hit, så skulle vi också skjuta och spränga.

 8. Patrik Rosenquist

  Sossarna har ingen egen majoritet. De regerar tack vare miljöpartiet o centern. Skulle det gå rätt till så skulle SD ha mer att säga till om. Sätt in militären mot terroristerna som bombar sönder vårt land.

 9. Rolf

  Stefan Löfven skall inte prata om demokrati i Sverige när han ute stänger Sd till samtal , 24 procent av Sveriges befolkning röstar på Sd deras röster får ej höras enligt Stefan Löfven , du Stefan Löfven du beter dig som en diktator inom Svensk politik tycker dom inte som dig så skall dessa uteslutas , har du aldrig lärt av att förändra någon så måste man prata med dessa människor och inte stänga ute dom som du gör , du är en sådan bedrövlig statsminister ta ditt ansvar och avgå .

 10. Berra Fors

  Stefan Löven är den sämsta så kallade statsminister genom Sveriges historia. Han beter sig som en diktator tillsammans med MP. Dags att vakna upp nu. Socialdemokraterna förstör Sverige utan att dom förstår. Vi hederliga skattebetalande svenskar får betala dyrt för deras vansinne.

Kommentarer är stängda.