Soheila Fors: Vi har flytt från islamisternas förtryck, varför ska vi då återskapa det här?

| 24 januari, 2020

Montage: NewsVoice. Bakgrundsfoto: Mostphotos.se

“Behöver vi verkligen ett islamistiskt parti i Sverige? Min erfarenhet av islamism är bitter. Inte av de vackra orden i början utan av verkligheten sedan, när de fick makten och kastade av sig masken.

För fyrtio år sedan lovade Khomeini frihet och fred. Men när har kom till makten drogs den leende masken av och oliktänkande som ofta var muslimer blev fängslade, torterade och avrättade. Han använde ordet islamfobi som vapen. Men vi som läst islamismens CV vet att det inte är en irrationell fobi. Det är en välgrundad fruktan.

Min fråga till er som vill rösta på detta parti är: Har ni inte fått nog av islamismen i ert hemland? Var det inte just därför många av er fick fly? Jag har inte glömt och smaken är bitter. En film spelades upp från förr när jag hörde om er med stenade kvinnor, piskning på torget, stympningar och hängning från lyftkranar. Vi har flytt från islamisternas förtryck, varför ska vi då återskapa det här?

Det finns många partier i Sverige med värdegrunder som varit med om att skapa Sverige till det land ni flydde till. Välj en av dem istället för den ideologi som lagt en död hand över varje land där den fått makt, som gjort det fattigt, oförsonligt och förtryckande. Det svenska folket är inte rasister. De är emot ofrihet och tvång. De har lyckats men islamismen har aldrig gjort det. Rösta inte på era barns olycka.”

Soheila Fors på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: