Att “ansvarig minister” ALDRIG tagit något ansvar, det vet alla. Gamla nyheter.

| 26 januari, 2020

Emma Lennartsson (S) (inringad) förstod att hon var olämplig som statssekreterare till Stefan Löfven (S). Nu är hon tydligen lämplig som statssekreterare till Magdalena Andersson (S). Foto: Leif R Jansson

Vi har alltså åter ett frälse i Sverige och frälse har gamla anor, Magnus Ladulås införde ett skattefrälse i Alnsö stadgar redan 1280.

Och detta skattefrälse, och andra varianter av frälse, varade ända till 1789 då Gustav III öppnade upp statsapparaten så att även “ofrälse” kunde söka tjänst där.

1866 avskaffades ståndsriksdagen och därmed allt officiellt frälse.

Fram till dess att socialisterna nu infört det igen, fast denna gång gäller frälset inte skattebefriande, utan frälse från lagpåföljd, OM du är socialist (OBS! Även moderater har visat sig kunna vara socialister, så det har inte nödvändigtvis med partitillhörighet att göra).

Vi ser det regelbundet.

Anders Ygeman klantade till det så pass illa att han, trots sitt frälse, blev petad som kronprins till Steffes tron, men självklart ingen brottspåföljd i samband med Transportstyrelse-sjandalen.

Och visst har misstanken funnits att detta frälse också kommit de lägre rankade socialisterna till godo, men det här varit knepigt att påvisa.

Men nu är det alltså bevisat.

De lägre rankade socialisterna i Transportstyrelse-skandalen (ni kommer kanske ihåg den?) har nu alltså avtjänat sin tid i utvisningsbåset och får nu sina belöningar för att de tog “smällen” för Ygeman, dvs. de sade sig haft ett ansvar och därmed kunde trycket mot Ygeman minska i sådan utsträckning att det gick att hantera med att han avgick som inrikesminister, för att raskt ta över som gruppledare för socialisterna i Riksdagen. Stackaren.

Så, kom nu ihåg: om ni önskar göra “avsteg från lagen” och få lite belöning för att begå landsförräderi genom att exponera hemliga identiteter på svensk militär beredskapspersonal, exempelvis piloter i insatsstyrkan, samt fordon som är registrerade för mobilisering i händelse av krig, då behöver ni bara bli socialister och lära känna rätt socialist.

Och om ni skulle vilja släppa lite information om svenska militära befästningar som Fortifikationsverket ansvarar för, och få betald semester och tryggad framtida pension, ansök redan idag om medlemskap i det Socialdemokratiska Arbetarpartiet (SAP), ej att förväxla med det National Socialistiska Arbetarpartiet (NSDAP, nazisterna), även om de till uppförande och ideologi i stort sett är identiska.

Då kan du OCKSÅ leva ett rikt liv, komplett inkompetent, ha en IQ som en varm sommardag, utan krav på något som helst ansvarstagande!

“S-toppar som varit så omdömeslösa att de själva förstod att de måste avgå eller att statsministern var tvungen att sparka dem, har förlåtits av partiets utnämningsapparat, vars förtroende inte bröts ens av att de hanterade sitt ansvar för Sveriges säkerhet på ett flagrant felaktigt sätt.

Det är bara två och ett halvt år sedan IT-skandalen på Transportstyrelsen briserade.

Det började med att den sparkade generaldirektören Maria Ågren tog sitt straff för brottet vårdslöshet med hemlig uppgift.

Hon hade efter en IT-upphandling röjt statshemligheter om tre flygflottiljer, farleder till sjöss, broar, agenter som arbetar för försvarets topphemliga organisation Kontoret för särskild inhämtning (KSI), personuppgifter om svenska piloter, statens krypterade kommunikationssystem mellan 34 myndigheter, företagshemligheter och hemliga tidtabeller för värdetransporter (listan är mycket längre än så här).”

Jag brukar skriva: “Socialism. Ondska. Hela tiden.”

Och det finns ABSOLUT inga skäl att sluta med det så länge socialisterna får fortsätta hållas med att stjäla, ljuga, muta med utnämningar, klanta sig med skattepengar, sälja det offentligas resurser till sina släktingar för en krona och allt annat de gör, har gjort, och tänker fortsätta att göra, så länge de bara kan.

Socialism. ONDSKA!!! Hela tiden.

https://www.dt.se/artikel/jens-runnberg-alla-som-fick-ga-har-nu-nya-toppjobb-sa-har-skapar-s-politikerforakt


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: