INSÄNDARE. Denny Karlssons kommenterar artikeln “Självförvållade svenska problem pekar ut krisen”

| 26 januari, 2020

I samtliga mina ” krönikor” och insändare har jag pekat på just det faktum att vi svenska medborgare varit kidnappade av S partiet. När mer begåvade människor än mig ( Torsten Sandström) säger det mer tydligt får jag ett litet hopp, märk väl litet. S maskinen är en djävulsk genomtänkt varelse, styrs ICKE av ngn slumpgenerator. Likt en Alien byts det skepnader och utseende.

Om 100 år hoppas jag det finns professorer em som doktorerar på socialdemokraternas utdöende. Hur kunde dom fängsla våra hjärnor och våra liv så totalt?! En studie i ett djävulskt brott kunde ju titeln vara. Märk väl, vilket Torsten inte nämner: Oppositionen har givetvis också suttit i detta grepp, mer eller mindre medvetet. När S Stasi ,tagit ngn enstaka periodpaus, HAR INTE en opposition ngn möjlighet på kort tid byta politik, mer än nålstick på S totaldominans. Oppositionen har mkt mer fienden än ett S Parti emot sig, dvs. Hela samhällsstrukturen ( se Torstens redovisning)

Alltså sitter S bara och väntar in en period, innan dom med falska legoknektar griper makten på nytt. En hopplös situation. När Reinfeldt gapade om det nya arbetarpartiet och öppna famnar, satt S bara och gnuggade händerna. Reinfeldt kopierade ju bara. Utmärkt tyckte S. Jag ber faktiskt nu , på riktigt ber som oreligös svensk medborgare, att mina vuxna barn och barnbarn får växa upp med en icke kidnappad hjärna, får kämpa och ta sina egna beslut. Jag önskar det obehagligt och groteskt skickliga S har ockuperat klart nu.

Tänk lite svenska folk, jag förespråkar inga alternativ mer än att vi har inget bättre än blått nu. Politiken kommer bli hård i framtiden, men vi kan börja tänka själva igen. Sprid Torstens budskap och ord. Vi måste ta tillbaka vårt sunda förnuft! Till och börja med måste vi stoppa migrationen, få syre till våra hjärnor börja släcka bränder utan att ha en regering likt pyromanen fortsätter slänga bensin på den redan fruktansvärda eldstorm som drabbar oss nu.

För hela Sveriges skull nu och i framtiden hjälp oss för alltid få bort våra fångvaktare S partiet.

Artikeln “Självförvållade svenska problem pekar ut krisen” av Torsten Sandström läser ni här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “INSÄNDARE. Denny Karlssons kommenterar artikeln “Självförvållade svenska problem pekar ut krisen”

  1. Torsten Sandström

    Denny, det är roligt att läsa det du skriver och att vi är överens. Jag återkommer snart med en fördjupning av min kritik. Den bygger på en femtio år gammal bok, The New Totalitarians, av Roland Huntford. I den kommande texten försöker jag beskriva s-partiets mångåriga generalplan för kontroll av det kollektiva samhället. Deras strategi är oskriven, men mycket tydlig och har delvis större praktisk betydelse än svensk grundlag. Planen bygger på korporativism och kollektivism.

    En strimma av ljus finns dock i en ökad individualism. Men den skapar samtidigt flera nya problem. Vi hörs!

  2. Denny Karlsson

    Hej Torsten,

    Det individuella samhället kan skapa mer solidaritet, då besluten kommer från ditt hjärta. En rabiat S /MP regering och en upp på läktaren blåst Reinfeldt dito som gick rätt in i björnfällan 2004, dikterar/dikterade solidaritet, bestämmer/bestämde vad vi skall tycka , säger vad vi skall tänka! Bestämde att ca 2 miljoner migranter på 20 år flyttat hit. Vi förväntas visa solidaritet mot individer, som inte hört talas om ordet eller innebörden, inte heller ord som demokrati, rättsstat, religonsfrihet, jämlikhet mellan kön, HBTQ frihet, pressfrihet mm..mm. Vi skall visa solidaritet mot migranter som våldtar vårt land, skapar kaos, spränger, våldtar 9000 unga kvinnor/ år!! misshandlar och stjäl från 90-100 åriga totalt försvarslösa kvinnor, en del migranter visar ett groteskt avhumaniserat våld, vi aldrig skådat och INGET annat land kan mäta sig med detta orimliga våld. Världens generösaste i pengar/ bidrag och i antal mottagna flyktingmottagarland Sverige hade ALDRIG någonsin accepterat detta utan att först ha varit hjärntvättat av ett demagogiskt ” demokratisk” socialdemokratisk maktberoende självpåtagen dold diktatur. Diktaturens kreatur sa Palme om Sovjet, dom använde Tanks i Prag, S invaderade vår egna förmåga ta beslut och tänka! Vad är värst? Kan vi visa solidaritet med dessa som trots fått en fristad från krig och elände, livet, bostad , sjukvård, skolor , bidrag , tolkhjälp, gå före i skol och bostadskö och mycket mer, när vi blir tackade med ovan beskrivna våld. Om man inte vill förstå eller vill lära sig,om man lyssnar till religösa präster som tolkar koranen, och könsstympar barn. Hur skall jag då kunna visa solidaritet? På vilket språk, verbalt eller mentalt.? Vi har öppnat dörrarna vidöppna, det är inte jag som skall integrera mig som MP säger, det vägrar jag. Hade Tyskland accepterat nästan 16-18 miljoner migranter på 20 år? Hade Kina teoretiskt accepterat nästan 300.000.000 !!! miljoner migranter. Vi pratar % i förhållanden till folkmängd! Den som inte inser att vi har släppt in Den trojanska hästen, fråga de våldtagna unga uppfläckta kvinnorna. Det finns offer bland oss alla inblandade, de tragiska och fruktansvärda mord på unga vilsna migrantpojkar kunde undvikits om inte S haft storhetsvansinne. Solidariteten bestäms av individen inte från kollektivet som imploderar nu. Jag är villig möta de nya bekymmer du pratar om Torsten, där migranter Visar ödmjukhet, respekterar lagar, lär sig värderingar, får krav, visar motprestationer, betalar tillbaka bidrag när jobb och hem finns, blir medborgare efter det och blir livstidsutvisade vid grov kriminalitet! Människor är inte globala, tekniken är det. Med en framtid utan S och ett rättsystem som bygger på sunt förnuft. Dom måste röstas bort, dom måste ställas till svars. Till svenska folket avslutar jag med en fråga: Känner ni er DELAKTIGA i Sveriges genom all tider mest genomgripande politiska händelse Alla kategorier, att öppna dörrar för 2 miljoner migranter? Bestämde ni det?

Kommentarer är stängda.