VARFÖR BYTER VI INTE REGERING?

| 27 januari, 2020

Foto: Linda Håkansson

Om du tecknar en försäkring med bolag A och dom, mitt under avtalsperioden, allierar sig med bolag B, C och D och helt förändrar dina villkor, ja då byter du kanske bolag? Om dom dessutom kraftigt höjer premien och sänker ersättningen, då byter du helt säkert bolag.
Om dom sen, på inrådan av bolag B och D skänker din redan inbetalda premie till andra kunder som får din ersättning utan självrisk… ja, då blir du dessutom förbannad.

Om du tecknar ett elavtal med bolag A med låg avgift och dom får svårigheter att leverera energi men kraftigt höjer priserna då kanske du byter bolag? Om du sen får veta att man i samarbete med bolag B, C och D skänker bort din uteblivna energi till någon annan kund som helt slipper betala, då byter du helt säkert bolag. Du blir dessutom förbannad.

Om du tecknar ett TV-avtal med bolag A med ett överenskommet antal kanaler för bra pris och sen får betydligt färre kanaler för ett högre pris distribuerade av 4 olika bolag då byter du kanske leverantör? Om det minsta bolaget sen bestämmer vad du får titta på och dessutom stänger dina favoritkanaler då byter du helt säkert bolag. Om dina nya grannar sen får samtliga kanaler utan avgift, ja då blir du minst sagt irriterad… och förbannad.

Hur förbannad måste du bli innan du byter regering?


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “VARFÖR BYTER VI INTE REGERING?

 1. Christian

  Byta bolag kan många gånger va krångel med alla avtal och försäkringar,, bästa är om VD byts ut och det blir lite ordning.

 2. Denny Karlsson

  Mycket Bra formulerad fråga av Jan Lindberg ! Den borde besvaras av alla röstberättigade. Vår S regering är långt ute, långt borta från vår verklighet. Oavsett vilken ideologi man sympatiserar med, måste man vara självkritisk. S partiet finner hissnande dåliga råd, enbart inom sina egna led. Ibland måste dom tyvärr lyssna på ett minoritetsparti, som har ett ytterst lite stöd från väljarkåren. Dom har anlitat kryckor i form av L och C för att hålla ihop detta verk. En icke homogen samling milt utryckt.!Jans underfundiga text ovan är relevant att besvara, gör det Innan du röstar nästa gång! Hoppas chansen kan komma innan 2022. Sverige behöver akutvård!

 3. Martin Törnqvist

  Har aldrig skrivit något på nätet. Jag vill bara säga att blir inte ens förbannad längre, bara ledsen.. Är själv en stenhård gammal tjockis som kommer klara mig men tänker naturligtvis på min underbara 12åriga dotter och tårarna rinner.. Demokratins pris är ju när ett 5% parti får bestämma 42%..kompromisser är nödvändiga men när samtliga får igenom sina sämsta kompromisser går det sådär.. Sitter just nu på en bar i Filippinerna och är lite blödig men är på väg tillbaka till mitt älskade Sverige (bara semester, betalar massor av skatt så jag har nästan rätt att prata) men undrar bara stillsamt vad hände?.. Ha det bäst o kramkram..
  Martin Törnqvist.

Kommentarer är stängda.