BITTE ASSARMO: NEJ, LENA ENDRE, DE ÄLDRE GENERATIONERNA HAR INGENTING ATT SKÄMMAS FÖR

| 28 januari, 2020

Lena Endre anser att ”de äldre generationerna” borde skämmas, läser jag i Aftonbladet. För vad, undrar du kanske. Tja, för allt från oljeborrningar, smältande isar till att Trump vill köpa Grönland, om jag uppfattat saken rätt. Det är häpnadsväckande arrogant. Och anledningen till att Lena Endre tar sig sådana här friheter är både infantil och skrattretande. Den stavas ”Tunn is”.

Bitte Assarmo

Läs vidare i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “BITTE ASSARMO: NEJ, LENA ENDRE, DE ÄLDRE GENERATIONERNA HAR INGENTING ATT SKÄMMAS FÖR

  1. peter kostin

    Det är ju, trots allt ”de äldre generationerna” som via skattsedeln försörjt Endre så att hon fått möjlighet att stå på scen. Nu ska dom skämmas för allt dom gjort. Men jag tror att det är ett sätt för Endre att få synas i pressen efter många års frånvaro. Men hon hade ju kunnat välja något annat än att ge sig på de människor som byggt vårt samhälle, allt från industriarbetaren till vårdbiträdet som bar bäcken. De skulle hyllas som hjältar och få åtnjuta vårt beröm istället. Vi är skyldiga dessa människor tacksamhet och inte uppmaning att skämmas

    1. Berra Fors

      Lena Endre är verkligen ute på tunn is efter dessa uttalande. Ännu en människa som förnekar verkligheten. Vi blir hjärntvättad av all reklam och vår så kallade regering. För dom som inte vaknat upp än är det hög tid att göra det.

Kommentarer är stängda.