Gunnar Hökmark: Demokratins genomslag motverkas – artikel i Nya Wermlands-Tidningen

| 28 januari, 2020

“Drygt ett år har passerat sedan januariavtalet trädde i kraft och Sverige åter igen fick en regering som saknade stöd hos en majoritet av det svenska folket. En regering som genom sin avsaknad av gemensam vision sett till att vi nu befinner oss i ett politiskt vakuum, där problemen fördjupas och Sverige försummas. Denna politikens vanvård leder också till att det kitt av samförstånd och gemenskap som är demokratins viktigaste styrka undermineras, något som får allvarliga konsekvenser i människors vardag.”

Gunnar Hökmark

Läs i Hökmarks blogg


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: