Man knivskuren på Resecenter i Hässleholm under måndagseftermiddagen

| 28 januari, 2020

Strax efter klockan 17 i går eftermiddag larmades polisen och ambulans till resecentrum i Hässleholm efter att en man i 45-årsåldern hittats skadad utanför stationen med stick eller skärskador. Det var en privatperson som hittade den skadade och larmade 112. Mannen fördes till sjukhus men där finns inga uppgifter om skadeläget för honom. Polisen spärrade av norra delarna av stationen.

Enligt polisen ska det röra sig om tre gärningspersoner och de ska ha setts spring från brottsplatsen i riktning mot Götgatan. Enligt vittnen på platsen lär 45-åringen ha haft sår på benen, men han satt upp i en väntkur när ambulansen kom till platsen. Vid 18.30-tiden så hävdes avspärrningarna vid resecentrum. Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Våldet sprider sig i vårt samhälle och nu ör det inte bara i storstäderna som otryggheten sprider sig. Den är snart nog lika stor i medelstora och mindre städer.
Så vart är det på väg i vårt samhälle?
Är det så att vi inte ska våga vistas ute, våga resa eller gå i våra samhällen efter mörkrets inbrott?

https://www.nsk.se/2020/01/27/knivskuren-man-hittat-pa-stationen/?fbclid=IwAR0x6wEnv1Z6u9z_nmbwdLg_FaOCTwCQ5WYIruAorJJ5PFpIWKCEHA575fQ