Ju fler vi Ă€r tillsammans 😡

I rÀttegÄngen mot Ann-Sofie Hermansson stÄr den anstÀndiga mÄngfalden mot den anstötliga och auktoritÀra enfalden. Vi som stÄr bakom Doubakil och Abdullahi och deras rÀtt att fÄ tala, Àr inte bara muslimer. Vi Àr frÄn olika lÀnder, HBTQ-rörelsen, antirasismen och andra nÀtverk och rörelser som vÀrnar om demokrati, skriver 75 undertecknare.

Det Ă€r en ynkedom att vissa köper en saga som gör gĂ€llande att kritik av islamism har med rasism att göra. Vi mĂ„ste visa vĂ„rt stöd till Ann-Sofie Hermansson som stĂ„r pall för trycket. Det Ă€r inte bara Hermansson som anser detta, det gör exempelvis Ă€ven terrorexperten Magnus Ranstorp. https://www.gp.se/
/terrorexperten-backar-hermansson-de-%C3


Att i akt och mening sprida politiska ideologier som har sÀrlagstiftning och en kvinnosyn som hör hemma i grottiden som ett mÄl för vÄrt samhÀlle, detta med hjÀlp av statliga bidrag Àr banne mig ingen mÀnsklig rÀttighet.

De mÄ vara mÄnga men jag tror och hoppas att vi Àr fler. Vi kan inte fega ur och böja rygg inför den antidemokratiska ideologin islamismen.

https://www.expressen.se/
/ett-hav-av-manniskor-star-bakom
/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi Àr tacksamma för stora sÄvÀl som smÄ donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintÀkter, lÄsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjÀlper oss att kunna fortsÀtta vÄrt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *