Mads Lundgaard: PLÖTSLIGT HÄNDER DET. SVT GRANSKAR MORGAN JOHANSSONS TRICKSANDE.

| 29 januari, 2020

SD:s partiledare tar upp att det är fullt. Först när de som inte har rätt att befinna sig i Sverige har återvandrat kan det bli frågan om kvotflyktingar.

Då kör justitieministern igång med sina haranger om att Sverige tar emot 90% färre än 2015 och att vi har utrymme för kvotflyktingar. Vi har numera en låg nivå på mottagande det har han och hans regering sett till.

Då plötsligt visar SVT att Sverige fortfarande har högst mottagandet i Europa per capita. (Public service är sannerligen pressade).

Nu blir det riktigt intressant för nu kör justitieministern den vanliga kavalkaden av osanningar mixat med brunsmetning som han och socialdemokratin har kört i åretal men SVT aldrig granskat tidigare.

1) Vi ligger på en unik låg nivå gällande mottagning och det beror på honom och (S) 2) Vi har råd, goda statsfinanser. 3) SD:s ställningstagande är inhumant 4) SD vill inte ha främmande här utan enbart personer som ser ut som svenskar och talar svenska 5) Invandrade bidrar till vården och välfärden de får jobb rekordsnabbt.

Gällande 1) Visade SVT att han har fel. Sedan fick SD:ledaren tala utan att bli avbruten av SVT, nytt det med. Jimmie Åkesson blev upprörd med rätta över att bli kallat inhuman och förklarade att mottagandet av 9000 afghanska män utan asylskäl är inhumant. Att den stora migrationen pressar välfärdssystemen de äldre och de sjuka, folk dör i vårdköerna.

Han fann det dessutom rimligt att man ska kunna tala svenska i Sverige samt att nyanlända rekordsnabbt kommer i arbete inte stämmer, tvärtom.

Tänk om public service och svensk MSM media fungerat tidigare då kanske vi inte alls varit där vi är i dag i samma omfattning. Vad blir nästa sak. Att SVT frågar Veronika Palm och alla andra som i åretal påstått att SD är odemokratiska vad det odemokratiska består i.

Ingen som såg denna intervju kan tro att Socialdemokraterna kommer upp i 23% framöver.
——-
HC Andersen: “”Men han har jo ikke noget på,” sagde et lille barn. “Herregud, hør den uskyldiges røst,” sagde faderen; og den ene hviskede til den anden, hvad barnet sagde. Men han har jo ikke noget på,” råbte til sidst hele folket.

Det krøb i kejseren, thi han syntes, de havde ret, men han tænkte som så: “Nu må jeg holde processionen ud.” Og kammerherrerne gik og bar på slæbet, som der slet ikke var”.

Mads Lundgaard på facebook

Se debatten här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •