Nu klubbas plastpåseskatten – handeln rasar

På onsdag väntas riksdagen rösta igenom den utskällda plastpåseskatten. ”Det är ingenting annat än en ny straffbeskattning av handeln”, säger Mats Hedenström, näringspolitisk chef på Svensk Handel, till fPlus.

fPlus


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Nu klubbas plastpåseskatten – handeln rasar

  1. Ulf

    Hur det kan bli majoritet i riksdagen för ett så korkat förslag är helt ofattbart.Även Kd röstar tydligen på denna verkningslösa skatt som bara är till för att dra in pengar till det mångkulturella infernot som bara blir värre och värre.För miljön är den fullständigt totalt verkningslös !!!!!! Huvudsaken vi får skatt på plastpåsar i Sverige tydligen.🤯🤯🤯Idiotiskt !

Kommentarer är stängda.