Karin bor åter på skyddat boende

| 31 januari, 2020

“Karin, som under 12 års tid blivit hotad och trakasserad efter en våldtäktsanmälan mot en polis, bor sedan några veckor återigen på skyddat boende. Denna gång kommer hoten från en nära anhörig, som kan ha varit källan till de personliga detaljer om Karin som lades ute på förtalsbloggar strax efter våldtäktsanmälan.

Strax före jul förhördes Karin av Norrmalmspolisen, efter hotfulla sms från en anhörig: ”Eftersom du inte svarar när jag ringer dig så kommer jag att ordna ett ”ombud” som kommer att kontakta dig på något sätt… Kommer att stoppa dig med de medel som behövs”.

Denna nya hotbild från Karins nära släkting kan förklara de många personliga detaljer från hennes liv och uppväxt som sedan flera år ligger ute på de förtalsbloggar som startade efter våldtäktsanmälan i augusti 2008.”

Fortsatt läsning i INBLICK


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •