INSÄNDARE. Denny Karlsson kommenterar inlägget SKILSMÄSSAN av Hans Johan Schedvin

| 3 februari, 2020

Hans Johan! Du delar denna sorg med miljoner svenskar. Det är väldigt bra att du berättar. Vi är överkörda! Situationen är akut, och många försöker stoppa migrations vansinnet! Vi har emot oss ett ohyggligt starkt etablissemang, såsom press, media, tom SVT , en kulturelit tyvärr.

Hela statsapparaten med alla myndigheter är fullproppad med PK politiker åt det vänstra hållet. Dom har egensinnighet av att stötta främst sossarna. MP är numer tragiska, när dom leker statsmän och ” bestämmer ” och styr sina få % till trots. Vi har idag en ohelig och en mkt sjukt sammansatt regering. De motar bort SD och använder alltså denna oheliga alians enbart för detta syfte. Man bildar en regering för ett land som levererar den högsta kriminaliteten detta land Någonsin i historien upplevt!

Vi utmärker oss närmast som ett land i krig!! Vi ser omänskligt rått avhumaniserat våld!! Om man vill kalla denna regering som skydd mot SD, framstår ju resultatet som djävulen själv står i kyrkan! Dom bildade denna regering för att mota bort ett parti som ALDRIG någonsin suttit i en regering! Dom hittade på en ”medicin ”mot en sjukdom som Aldrig fanns eller finns! Så dom som såg en ” sjukdom” som inte fanns, mixade ihop en djävulsdrog mot Sveriges medborgare!

Den regering vi har idag har blod på sina händer , dom har bestialiska åldringsmisshandel/ rån på sina mörka samveten, ca 30-40 000 (4 år) uppfläkta våldtagna unga kvinnor förstörda liv på sina dunkla samveten, ett antal hundra mord, sprängningar i hundratal, bilbränder, bidragskriminalitet på summor ingen vettig människa förstår ( 300 miljarder på 10 år) vi föder tiotusentals människor med bidrag utomlands som inte är berättigade till detta!

Vi har straff som närmast är att betrakta som skämt! Vi ger ett a* som våldtagit en 5 åring 2 !!! Års fängelse ! Var någonstans får vi må illa i detta Sverige, VAR kan vi stå och skrika??!! Vem tar ansvar?! Vilka politiker får vi ställa till svars i en domstol? Har ngn politiker frågat er svenska folk om dessa katastrofbeslut dom tagit och fortfarande tar? Den Somalier som våldtog en döende kvinna i Stockholm kan INTE utvisas!!? Vad kommer han att kosta detta samhälle innan han dör ? Vi skattebetalare betalar detta !! Sossar framförallt tror det är deras pengar!!

Det är totalt sanslöst Hans Johan! Sverige behöver fler vittnesmål som dina! Vi lever i en psykos ledd av en regering som hittar på mediciner mot sjukdomar som inte finns, samtidigt som dom gjort sverige till ett av världens mest kriminella länder i HELA världen! Och de säger att det är tryggt här!! Har vi fått kollektivt hjärnsläpp i Sverige? Varför jagar vi inte bort dessa politiker från Sverige för evigt? Socialdemokraternas maktmissbruk, maktbegär är ett maktberoende, en allvarlig sjukdom! Herregud svenskar VAKNA !

Fortsätt berätta Hans Johan Schedvin till alla du möter! Arbetarpartiet Socialdemokraterna har förstört Sverige! Visst har Reinfeldt regeringen ansvar, de bara var dåliga kopior och förde närmast en socialistisk politik. Vi har inga val längre, S och MP ber jag fara till ett varm ställe, för Sveriges skull får vi för en gång skull förlita oss på en blå samling som tar över. Dom bör ha gått igenom ett ideologisk syrabad innan.

Det handlar om Sverige Nu, partier är inte för evigt, hoppas Sverige är det! Hoppas alla förstår villa utmaningar som ligger framför oss! Enorma och få kan man som parti inte vifta med enbart partiboken, lyft fram SUNT FÖRNUFT igen!! Det är Sveriges folk med rösträtt som bestämmer inte en
Miljon migranter, fatta det!! Politiker!

Denny Karlsson

Länk Hans Johan Schedvins inlägg SKILSMÄSSAN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “INSÄNDARE. Denny Karlsson kommenterar inlägget SKILSMÄSSAN av Hans Johan Schedvin

 1. Mr Black

  Omvärlden har en möjlighet att ingripa enligt FN:s resolution R2P; Responsibility To Protect.

  Denna resolution ger omvärlden rätt att med vapenmakt återställa ordning i ett land där statsmakten har tappat kontrollen.

  Jag skulle föreslå att Finland tar befälet i en R2P operation i Sverige. Tillsammans med våra grannländer (Norge, Danmark, Polen, Estonia och ev Ryssland) återta kontrollen över svensk mark samt återställa rättsstaten. (Jag skulle även vilja se Ungern, Tjeckien, Österrike och Serbien hjälpa till)

  Ansvariga för dagensssituation ska naturligtvis åtalas i Haag för Brott Mot Mänskligheten .

  Vi Svenskar är, oavsett vad statsmakten påstår, fortfarande människor!

 2. Genusvetenskap

  Bra skrivet, men:
  “Vi har emot oss ett ohyggligt starkt etablissemang, såsom press, media, tom SVT , en kulturelit tyvärr.”

  Det här är inte dom starka, det är de svaga som det naturliga urvalet skulle lämnat därhän.

Kommentarer är stängda.