Carolin Dahlman: Det nya råa ungdomsvåldet är ingen slump

NÄRA DÖDEN: Erik, 18, torterades under flera timmar och anlände till sjukhuset med livshotande skador.

“Barnrånare. Ungdomsgäng som förnedrar sina offer. Tonåringar som torterar. Vad kommer det sig att Sverige har fått farliga, brutala, hänsynslösa unga som sätter skräck i oskyldiga? Och hur skyddar vi oss?

I dagarna inleddes rättegången mot det gäng ungdomar som i höstas misshandlade en man i Borås brutalt, gav honom skallskador, skador på tänderna, sår på händer och ansikte, smärta i rygg och revben, en käke som behövde opereras och en vandaliserad bil.”

Carolin Dahlman

Läs ledaren i KB


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Carolin Dahlman: Det nya råa ungdomsvåldet är ingen slump

  1. Ann - Sofie Wiberg

    Kännbara konsekvenser fungerar utmärkt. Dra in samtliga bidrag för hela familjen vid upprepade kriminella handlingar. Ställ ultimatum: uppfostra era barn och se till att de går till sin skola varje dag, varje lektion. Lär dem för tusan hur man uppför sig – eller bli utan samtliga bidrag. Inte ett öre från några skattemedel, lär dig som vuxen att arbeta för brödfödan, eller helst – åk tillbaka.

Kommentarer är stängda.