Rånarna avslutade med att urinera på offret – ”De garvar och säger väl jävla vidriga svenne”

Det här väcker ilska, inte minst då jag tänker på polisen som menade att de som ägnar sig åt dessa brutala rån ”har långtråkigt”.

Det handlar i grunden om majoritetssamhällets kravlöshet. Och om en integration där majoriteten på grund av anklagelser om rasism tvingats anpassa sig till dem som invandrat. Det borde inte vara så. Integrationsprocessen är inte dubbelriktad.

https://www.fplus.se/polisen-om-fornedringsran-de-…/a/nar1vd

I ett samhälle som vårt borde inte hudfärg eller härkomst spela roll, men det gör det. Det är uppenbart att det är en faktor. ”Medan minoriteter i västländer kan identifiera sig med sitt ursprung uppfattas det inte acceptabelt om majoriteten gör det.” Det är därför förnedringsrånen betraktas som ett utslag av tråkighet. Och förmodligen också förklaringen till att de inte tas på större allvar.

https://timbro.se/…/majoritetssamhallets-farliga-kravloshet/

Vad Socialdemokraternas eller JÖK:ens svar på integrationsproblemen av det här slaget är vet ingen, men en kvalificerad gissning är att det är något som svenska ungdomar kommer få fortsätta betala ett högt pris för.

https://nyheteridag.se/ranarna-avslutade-med-att-urinera-p…/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

GRATIS. Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •