Den här kampen får de aldrig vinna, ALDRIG!

En av de målsägande i förtalsrättegången mot Ann-Sofie Hermansson, Fatima Doubakil på väg in i rättssalen under rättegångens första dag. Bild: Anders Ylande

PÅ twitter skriver Sofie Löwenmark: “Jag vet den yttersta utgången av hot. Min mamma föll offer. Mördades. Zavalas guldpojke menade att jag skulle råka illa ut om jag granskade våldsbejakande islamism. Men det gör jag. Zavala skrattar förvisso och jag lever under skyddad id. Men jag fortsätter. För det fria ordet.” https://twitter.com/SofieLowenma…/status/1225535115616571392

PÅ Facebook skriver Ivar Arpi: “Debatterade islamism med America Vera-Zavala i kvällens Aktuellt. Hon menar på fullt allvar att Ann-Sofie Hermansson gått över en gräns när hon kallade två islamister – extremister – för just extremister. Stäm mig också då, är ni snälla. Stäm oss alla. Ni får nog stämma majoriteten av hela svenska folket när ni ändå håller på, för det ni står för, det America Vera-Zavala vigt sitt liv åt att släppa fram på teaterscener och på kultursidor, är extremism och islamism. Det ni för fram är ett brinnande hat mot majoritetssamhället, mot vita, mot icke-muslimer. Extremister vill skrämma modiga människor som Hermansson till tystnad. De får aldrig, aldrig lyckas.”https://www.facebook.com/ivar.arpi/posts/10156920434156218

För det fria ordet. För vår demokrati. För vår frihet måste kampen fortsätta. Det är uppenbart! Med den kommer inte bli enkel. Det börjar nog alla förstå. Om inte annat visar förtalsrättegången mot Ann-Sofie Hermansson oss det.

Enligt Zavala jagar dem som vittnar om radikalislamistiska miljöer i Sverige, spöken. I en artikel i GP gör hon liknelse mellan vittnesmålen om radikalislamism och 1980-talsfilmen “Ghostbusters”. Det är en skrämmande läsning och ett vittnesmål om hur vidrig kampen mot islamism och dess radikala miljöer kommer att bli. Men vi måste fortsätta, historien kommer annars döma oss hårt. Bara det faktum att Henrik Arnstad i en kommentar på Zavlas FB-sida skriver: “Det var väldigt bra skrivet” talar om för oss hur viktigt det är fortsätta mot radikal islamism och dem som vurmar för det. https://www.facebook.com/america.verazavala/

Artikeln Zavla skriver berättar också något annat. Om hur hon kämpar för att normalisera islamistisk aktivism i Sverige. Hon har gjort det tidigare. År 2017 upplät hon som regissör Dramatens scen åt en aktivist inom den svenska islamistmiljön, en person som även han har jobbat åt organisationen Sveriges Förenade Muslimer.

I ett offentligt Facebookinlägg har Zavlan också kallat Dokus ansvariga utgivare Magnus Sandelin för ”galning”. https://doku.nu

Det här är mycket allvarligt. Att vi har en person som Zavlan som ges utrymme och en plattform att torgföra påståendet om att arbetet mot radikal islamism är en jakt på vanliga muslimer. Inte minst att hon aktivt arbetar för att normalisera islamism i Sverige. Lika allvarligt är det att Sofie Löwenmark hotas och tvingas leva med skyddad identitet.

Den här kampen får de aldrig vinna, ALDRIG!

https://www.gp.se/…/jag-är-på-jakt-efter-vanliga-muslimer-1…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *