Sjukt korkat av SVT

Rebecca och Fiona bar kommunistsymbolen ”Hammaren och skäran” och en tröja med ”Fuck SD”, nu premieras de av “neutrala” SVT med ett eget program. Det räckte med att de sa sig att de inte förstod och att de inte tänkte på vad de satte på sig. Och att de såklart sa att de inte stod bakom några former av trakasserier, förföljelser eller brott mot mänskliga rättigheter.

Men i min bok fortsätter SVT, genom att premiera duon med ett eget program, att kränka alla dem som flytt eller dödats under “Hammaren och skäran”. För att inte tala om alla SD-väljare, SD-sympatisörer och SD-aktiva. Men det kanske är målet? Hur ska man annars tolka SVT:s val av programledare?

I den så kallade feminismens namn är det också en fet smäll käften mot alla de HBTQ-personer som systematiskt förföljts, trakasserats och mördats i kommunismens namn. Även ett BIG “fuck you” till HBTQ-personer som kämpar mot förtrycket och förföljelsen i Kina och Nordkorea.

Jag är dock inte förvånad. SVT har upprepat visat prov på dåligt omdöme. De fortsätter att fungera som en ren plattform och reklamkanal för socialister och kommunister.

Men vi har ändå inget att säga till om. Vi tvingas betala för SVT satsningar ändå. En enig riksdag (utom SD) höll med förespråkarna om att SVT-skatten måste alla vara med och bidra till, eftersom public service är SÅ avgörande och VIKTIG för vår demokrati och inte minst en SÅDAN central del i granskningen av makten. Men i praktiken vet vi ju att det är rent skitprat.

https://twitter.com/avPublicSer…/status/1225536007375900680…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •