Jack Nilsson: Helsingborg har blivit ett ghetto. Det känns inte längre som hemma.

| 8 februari, 2020

Nationella bombskyddet kallades till Wienergatan i Helsingborg för att hantera ett misstänkt farligt föremål. Foto: MIKAEL NILSSON

Jag har skrivit om Helsingborgs tillstånd under en lång tid eftersom jag inte längre känner igen staden. Jag har skrivit om gruppvåldtäkterna som svept in över våra kvinnor, om rånen och bilbränderna, om att det bombas här som att vi bodde i Irak, om alla kringströvande grupperingar och att du kan vara säker på att du blir attackerad om du går ut när det är mörkt. Kollektivtrafiken under dagen fungerar inte lika bra då chaufförer blir attackerade, folk smygåker och företag kan inte verka så som man önskar då de blir utsatta för skadegörelse, våld och terror. Det är en konstant terror. En importerad sådan.

Polisen kan inget göra eftersom att de blir attackerade.

De kriminella elementen har tagit över staden, håller den som gisslan och jag vill påstå att det är kört. Det har fått för hårt fäste i samhället och det är överallt. Jag bor här, jag verkar här och jag ser hur den utvecklats och framförallt de sista åren. Jag flyttade in i slummen 2015 (samma år allt kulminerade) och är en av få svenskar här. Mina grannar känner inte sig trygga i stan och har redan flytt en gång. De vill inte behöva fly igen. De ser samma sak som i deras hemländer.

Igår gick polisen ut med vad jag i många inlägg skrivit om – att det har detonerats bomber här varje vecka sedan September månad. Igår upptäckte polisen en lägenhet här i stan som användes som bombfabrik.

Ni läste rätt. Bombfabrik.

Helsingborg har blivit ett ghetto. Det är smutsigt, det känns som att man är utomlands, det luktar illa, människor är tillbakadragna och misstänksamma. Folk är rädda och på sin vakt. Det känns inte längre som hemma.

Det spelar ingen roll hur mycket man försöker tysta detta, hur mycket man försöker sockra in det eller hur mycket man än försöker skylla på MC gäng, anmälningsbenägenhet eller bara inbillning. Vi vet varför det är såhär och vilka det är som sysslar med denna typ av verksamhet.

Samhällskontraktet är brutet. Hela landet ligger under krigstillstånd. Vi slår rekord i allt och hela världen har ögonen på oss och undrar vad i hela friden “vi” sysslar med. Vi går inte längre säkra i det här mångkulturella misslyckade experiment och folkmord som våra politiker sysslar med.

Vi måste få till någon form av återvandringsverk där vi börjar utvisa människor. Börja med grovt kriminella, människor som ljugit om sin identitet, bidragsberoende och människor som aldrig kommer att bidra med någonting.

Sen måste avtalen man skrivit på bakom ryggen på medborgarna rivas.

Många tycks fortfarande lida av Stockholmssyndromet och det är verkligen hög tid att vakna ur sin koma nu, medan man fortfarande kan.

Det är bråttom nu om det ska finnas något Sverige kvar. Om inte så kan jag garantera er att detta kommer bli de första landet i Europa där ett kalifat växer fram.

Vi är på god väg dit.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

8 tankar på “Jack Nilsson: Helsingborg har blivit ett ghetto. Det känns inte längre som hemma.

 1. Åke bergman

  var på tiden detta kom ut i media.för att fortsätta.om hbg bilbränder på högaborg samt dalhem.samt en sprängd entré på Drottninghög.sprängt sociala kontoret i stan ( kan det vara nån av klienterna) samt bomb fabriken på planteringen har säkert missat mycket.när får ni nog o öppnar ögonen.alla vet var felet ligger.men ingen vågar säga det rakt ut.Ut borde dom som är asylsökare som begår brott dom har ju missbrukat vår vänlighet Tack för ordet. åke

 2. Stellan Bengtsson

  Tyvärr kan man inte dela detta fina inlägg

 3. Marianne Björkman

  Åkte tunnelbana i dag i Stockholm.Såg alla gamla trötta pensionärer som ängsligt såg sig omkring.Tänkte på att de försörjer de unga mörka tjejer o killar som bara drar omkring i dyraste jackor o alla har mobil som de hela tiden surfar på .Många röker o fikar mycket på cafeer.Man tycker att de åtminstonde kunde få göra en liten insats för alla pengar de får. Många unga par med flera barn som har senaste barnvagn o fina kläder.
  Alla verkar vara lediga o bara drar runt.
  Hur får de boende o var?
  Trött gammal tant som betalar mycket skatt

 4. Peter Sjölin

  250,000 frivilliga kan tvinga en regime change och sedan försvara Sverige…

 5. Henrik F

  Som Helsingborgare kan jag bara intyga. Staden jag växte upp i är borta. Det som finns kvar nu, ja ghetto är fan ett positivt ord för det.

  Jobbat nästan hela mitt liv, då jag inte varit hemlös (ja, skilsmässan var fan riktigt bitter tillställning).
  Men fick aldrig den hjälp jag behövde. För att kunna försörja mig själv och mina barn.

  Bara jag som minns nerstängingen av hemlösas hus pga “Resursbrist” som istället gick till att hyra en hel camping till papperslösa rumäner. Ge dem busskort/cyklar med mera. Mat och fri tandvård…

  Jag jobbar i snitt 50-55timmars veckor för att få omkostnader att gå ihop. Ser dessa “unga” varje dag. Då de som sagt har dyrare kläder än vad jag handlat för de senaste 3 åren..

  Men nej, vi höjer skatterna istället… Så vi som kämpar ska hamna ännu längre efter. Och de som gör inget.. Ja de får mer.

Kommentarer är stängda.