Johan Westerholms “Islamismen i Sverige” ges ut i Norge av Document Forlag

Av | februari 9, 2020

© Kjell NilssonMäki i samarbete med Ledarsidorna.se ®

Johan Westerholm på Ledarsidorna:

Boken ”Islamismen i Sverige – Muslimska Brödraskapet” kommer under försommaren komma att ges ut i Norge i en norsk översättning.

Flera utländska marknader har visat intresse för att ge ut Johan Westerholms ”Islamismen i Sverige”. Boken visar sig vara den första i sitt slag som sätter islamismen i sitt sammanhang i det fria väst. Det fria väst präglas av en öppenhet och en tillit som visat sig vara en ypperlig jordmån för fascistiska ideologier, som islamismen, att få fäste i.

Förutom att Westerholm leder i bevis att islamismen är en minoritetsrörelse även bland muslimer pekar han på mekanismerna för radikalisering över till den våldsbejakande salafismen med faktiska exempel tagna från aktuella rättsfall i Sverige. Westerholm redovisar även hur islamistiska nätverksorganisationer påverkat och påverkar den svenska samhällsutvecklingen i en riktning där de universella mänskliga rättigheterna hotas.

Den största av nätverksorganisationerna, det Muslimska brödraskapet, arbetar främst genom utomparlamentariska metoder men kompletterar det med att etablera sig i fem av de åtta partierna i Sveriges riksdag.

Det första förlaget att ge ut boken ”Islamismen i Sverige” utanför Sverige i en översättning är förlaget Document som fått de exklusiva rättigheterna för en norsk översättning. Lanseringen är planerad till försommaren i Oslo. Motivet till Documents beslut var följande:

Document Förlag har tidigare givit ut författare som Hege Storhaug och Sir Roger Scruton.

Boken “Islamismen i Sverige” kan inhandlas på bl.a BOKUS.

Övrigt:

Samtal mellan Aron Flam och författaren kan du lyssna på Soundcloud.

Intervju med författaren i Radio Österåker kan du lyssna på här.

Videoupptagning från lanseringsseminariet:


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *