Vem är egentligen Anders Lindberg?

Få journalister har som Anders Lindberg hatat och misskrediterat dem som hade modet att påpeka att något allvarligt FEL är på väg hända med vårt avlånga land. Ändå får han fortsätta. 

Med Anders Lindberg har Aftonbladet kommit att bli budbäraren för att baktala, fasciststämpla och driva upp hat och hot. Så obesvärat har det skett. Så obesvärat har det kunna få ske. Så obesvärat får det fortsätta att ske. 

Inte ens när Anders Lindberg skriver krönikan: “De rånade barnen förlåter oss aldrig” ställer Aftonbladet sig frågan: Kanske vi har haft fel i alla år, och kanske är vi skyldiga alla dem som vi kallat alarmister, främlingsfientliga och annat, en ursäkt? 

Eller är det så enkelt? Att när Anders Lindberg plötsligt inte längre kan blunda inför det faktum att något är allvarligt fel med Sverige, räcker det med att han skriver tårdrypande krönika och allt är förlåtet? 

Det enda rimliga vore förstås att välkomna Lindberg, som Hakelius skriver, och säga välkommen till den verklighet du motarbetat i alla år. För min egen del kommer det tyvärr inte att gå. All den skada Lindberg och Aftonbladet åsamkat debatten och i förlängningen Sverige, låter sig inte bara förlåtas eller ursäktas. 

fokus


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *