Gunnar Hökmark: Att staten inte tar sitt ansvar är inte marknadsekonomins och valfrihetens skuld

| 14 februari, 2020

“De var emot att apotek skulle vara öppna och fler. De var emot att alvedon och ipren skulle kunna säljas där människor befann sig. De var emot att föräldrar skulle kunna välja barnomsorg för sina barn. De ville inte att elever skulle få gå i den skola som passade dem bäst och de ville välja. De var emot privata alternativ inom sjukvården som gjorde det lättare att få sjukvård när den behövs. De var emot konkurrens som utvecklar och erbjuder mångfald. De ville införa löntagarfonder och förbjuda radio och tv vid sidan av monopolet. De ville lägga ner stora delar av svensk välfärd bara för att den var privat, i den största nedläggning av välfärd någonsin. De var emot konkurrens i luften och att man kunde få mer trafik på spåren. De ville förbjuda paraboler eftersom de var emot att människor skulle kunna välja TV- program som de ville.”

Gunnar Hökmark

Läs vidare i Hökmarks blogg


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •