Jörgen Fogelklou (SD): Det är SD som har en trovärdig välfärdspolitik

| 15 februari, 2020

Jonas Attenius (S) vill ta emot fler nyanlända. Han röstade nej till att redovisa alla lagstadgade kostnader staden har. Vi ska bekosta mer modersmålsundervisning än lagen kräver. Han vill satsa ytterligare 9 miljoner på ett kontor i Bryssel. Han vill inte förbjuda tiggeriet som årligen kostar oss göteborgare tiotals miljoner kronor, skriver debattören. Bild: Stefan Bennhage

“Det osar desperation när Jonas Attenius (S) anklagar oss för att tillsammans med de borgerliga “slakta välfärden”. I själva verket vet alla att vi har lockat S-väljare just för att de tycker att det är vi som sätter välfärden främst, skriver Jörgen Fogelklou (SD) oppositionsråd Göteborg.”

GP


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: