Svennehororna ska straffas

Av | februari 15, 2020

Linda Snecker skriver återigen på twitter om de brutala rånen. Hon påstår att “Sverige är världsmästare på att häkta unga med restriktioner och får återkommande skarp kritik från FNs tortyrkommitté (observera att det inte är det “riktiga” FN utan en svensk organisation och folkrörelse). Moderaterna struntar i unga och i mänskliga rättigheter så länge dom kan skapa rubriker. Häktning av barn ska självklart förbjudas!”

Häktning av barn? Undrar om Snecker reflekterat över att de här barnen rånar i grupp, är brutala, maskerade och klädda i liknande kläder så att de ska bli svårare att identifiera. Och att de hatar. Svenskar.

Kamrat Snecker tycks kunna säga precis vad som helst för att hålla fast vid att de sadistiska rånen handlar om barn som far illa. De här “barnen” tackar och applåderar Snecker. Och skrattar hela vägen till fritidsgården. Redan 2005 uppmärksammades de här “barnen” i en studie, där förklarade de unga rånarna: ”När vi är ute på stan och rånar, så krigar vi, vi krigar mot svenskarna!”, ”Makt för mig är att svenskarna ska se på mig och lägga sig ner på marken och pussa mina fötter”, ”det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man lyckats, det känns helt enkelt bra”, ”svenskarna gör ingenting och de ger oss bara sakerna, de är så mesiga”. https://detgodasamhallet.com/…/mohamed-omar-makt-for-mig-a…/

Och det är vi, mesiga men det är tack vare att sådana som Snecker kunnat styrt debatt och politiska beslut med anklagelser om rasism och främlingsfientlighet.

Om Snecker verkligen förstå orsaken bakom förnedringsrånen bör hon fördjupa sin kunskaper. Hon är trots allt politiker. Det här sättet att se unga som genomför brutala förnedringsrån som offer för andra omständigheter, som vi som samhälle är skyldiga att betala, såväl i pengar som kött och blod, är ett monumentalt svek. Mot alla. Det är som att säga att svenska ungdomar inte är värda att kämpa för.

Det finns fler som Snecker. Socialarbetaren Sascha Abdelnadi menar att en stor förklaring bakom ökningen av förnedringsrån är att föräldrar är allt mindre närvarande idag och att de inte ger barnen den uppmärksamhet de behöver. ”Föräldrar sitter med sina mobiler och är mer fokuserade på skärmen än på sina barn. Vi måste investera i fler sociala plattformar, tex fritidsgårdar, säger hon i en intervju. https://nyhetsbyran.org/…/svts-expert-trump-och-sociala-m…/…

Hur tror Snecker m.fl. att det tolkas av dem som hatar svenskar? De ser ju hur politiker, journalister, poliser, till och med landets statsminister å ena sidan försvarar de sadistiska rånarna, å andra sidan svamlar om fritidsgårdar.

Jag kan hålla med om att föräldrar behöver bli mer närvarande, men det handlar också om något annat. Hopplöshet, offerskap och så kallat utanförskap har under decennier varit förklaringarna till utvecklingen. Men när SVT Nyheter intervjuade föräldrarna till en av de dem som rånat och förnedrat växte en annan bild fram. Inget har fattats vår son, säger föräldrarna som är förtvivlade över sonens brutalitet. https://www.svt.se/…/mamman-till-pojken-som-ranade-och-forn…

Förvisso är dessa förövare unga men de är också invandrare som hatar svenskar. Det måste vi klara av att säga. Förnedringsrånen är grundat i rasism. Mot svenskar. Och så länge man inte vågar erkänna det kommer politiker som Snecker aktivt förneka inte bara unga svenskars trygghet utan också unga med invandrarbakgrund. För så är det. Det här kommer slå hårt mot alla, oavsett bakgrund. Vi får faktiskt inte glömma bort den stora majoritet av unga med invandrabakgrundsom som inte är sadistiska rånare.

Vad tror Snecker händer med dem som rånas? Eller svenska medborgare som skriker sig hesa om våldet men som ständigt avfärdas som oförstående och känslokalla rasister? Det är klart att det finns en ilska i hela landet. Och för varje nytt brutalt rån får de rödgrönas haveri ett ansikte. För varje rån sker en slags dokumentation över hur rödgröna politiker indirekt deltar genom att förneka. De som rånas och förnedras kommer börja hata invandrare och politiker. Alla invandrare och politiker.

Den dramatiska ökningen av brutala våldsbrottslighet är på god väg att eskalera till en nationell kris. Inse det. Inse också att verkligheten inte låter sig förnekas hur mycket man än försöker. Vi vet att rånen inte handlar om pengar. De handlar om ilska. Och om makt. Vi vet att det är ett slags krig från unga med invandrarbakgrund mot “svennehororna”.
https://twitter.com/lindasnecker/status/1228252280677421056


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *