70-årig man knivmördad i Borås

| 19 februari, 2020

Vid 11-tiden under tisdagsförmiddagen höggs en 70-årig man ihjäl i bostadsområdet Erikslund i Borås av en ensam gärningsperson. Dådet ska ha skett i närheten av en skola och flera högstadieelever ska ha bevittnat dådet när de var på väg hem under lunchen. Polisen meddelade att den 70-åriga mannen levde när ambulansen hämtade honom men att han vid 15.30-tiden avlidet av sina skador inne på sjukhuset.

Enligt Borås tidning så skedde attacken mellan Erikslundsskolan och en närbelägen camping. Och gärningspersonen ska efter dådet setts försvinna in i ett villakvarter. Polisen utgick från dessa uppgifter när de påbörjade sitt sökande efter gärningspersonen. I sökandet användes alla tillgängliga medel, polisen använde till och med helikopter i sökinsatsen. Enligt polisen ska de ha ett ganska så bra signalement på gärningspersonen, denne ska ha varit klädd i grå luvtröja, ljusa byxor och vita skor, samt ha burit på en väska.

Uppgifterna om signalementet är samstämmigt från både anmälaren och från ett annat vittne på platsen. Polisen spärrade av området men avspärrningarna hävdes efter att den tekniska undersökningen var avslutad. Polisen vädjade under kvällen till boende i villaområdet att om någon anhörig ser eller märker något att höra av sig till polisen, för enligt dem är alla tips viktiga.

Den 70-åriga mannen ska enligt polisen vara totalt okänd för dem och han ska inte förekomma i något register. Och polisen vet inte om offret och gärningspersonen var bekanta då offret inte han höras av polisen. Ännu på tisdagskvällen hade polisen ingen misstänkt eller gripen för dådet.
Så har där alltså skett ytterligare ett mord i vårt så att säga trygga och säkra land.
Man frågar sig om när dessa dom påstår det ska sluta med detta?
För enligt mig så stämmer inte detta påstående.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/knivattack-i-boras
https://www.aftonbladet.se/a/9vQ8yM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •