Kommunalrådet i Älvkarleby som ljög

| 19 februari, 2020
I söndags rapporterades det flitigt av SVT och DN – om ett kommunalråd för Socialdemokraterna som blivit överfallen och misshandlad i sitt eget hem. Motivet uppgavs vara politiskt ”hat”. 

Nu så här några dagar senare visar det sig att de påståendena var lögn. Det visar sig i själva verket ha utspelat sig i en husvagn på en camping; och den okända gärningsmannen var inbjuden till husvagnen av politikern.

Det hindrar dock Wolodarski att på twitter att fortsätta sprida lögnen som skriver: Marie Larsson (S), blev överfallen och misshandlad i sitt hem på lördagskvällen av en man med politiska motiv, skriver kommunen på sin hemsida. Marie Larsson och hennes sambo skadades lindrigt. Han har ännu lagt in en rättelse utan låter lögnen ligga kvar. 

Låt mig börja med att säga, att oavsett vem så är det alltid beklagligt att utsättas för överfall och misshandel, men det förvånar mig att man ljuger om det inträffade: “Nu har även jag stått öga mot öga mot hatet. En man med hat mot mitt politiska engagemang har handgripligen slagit mig mot marken. Min Marcus skyddade mig men även han blev skadad. I vårt fram tills nu trygga bo sker detta. För första ggn någonsin undrar jag om mitt engagemang är värt detta?#

Kanske hon vill bort från politiken och såg en väg ut, vad vet jag men borde hon inte ta bort sitt inlägg på FB nu när alla vet att det var en lögn. Kanske hon bara var ute efter politisk uppmärksamhet? Kanske såg hon en möjlighet att vinna några politiska poänger?

Flera vänsterprofiler kanske tänkte detsamma som gick ut i sociala medier och fördömde den påstådda händelsen, bland annat Loan Sundman, som skyllde på Sverigedemokrater: ”När SD växer så släpper spärrarna hos deras anhängare”, skrev hon i en stödjande tweet. Anders Lindberg likaså som hakade på och skrev något så genomtänk som:  ”Fy fan” på twitter.

Wolodarski på twitter


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Kommunalrådet i Älvkarleby som ljög

 1. Ulf

  Ja visst är Sverige fantastiskt när ett vanligt fyllebråk om politik på en husvagnscamping kan bli förstanyhet trots att hon ljuger friskt om händelseförloppet.Hon tog tillfället i akt för att ljuga sig till S martyr.Verkar vara en högst tvivelaktig person för övrigt också……..S politiker har aldrig varit något att lita på och inte denna gång heller.Ynkligt ? en ren lögnerska utan politisk moral från S givetvis !

 2. Kristina k

  Tyvärr har lögnmedia gjort detta sätt att bete sig som norm för S hantlangare. Klart hon tog chansen och den föll så där. Hennes förtroende är borta och hon bör avgå bums.

Kommentarer är stängda.