Linda Snecker (V) borde verkligen inte vara politiker

| 19 februari, 2020

När man läser Sneckers artikel är det som att läsa något från yttre rymden. Krafttag ska tas mot den toxiska maskuliniteten. Det ska införas femicid i brottsbalken, kvinnohat och sexism ska innebära straffskärpningar. Myterna om de kvinnliga offren ska krossas. 

Vad hon egentligen skriver är att: Heterocismän (nästan alltid vita) är det största potentiella terrorhotet i vårt samhälle! Och det är endast här man finner toxisk maskulinitet. Och det är endast för dem straffen ska höjas. Aldrig hör vi något om det Säpo pratar om: de tusentals islamister i landet, som inte sällan behandlar sina fruar väldigt illa och begränsar deras och döttrarnas liv. Hur kommer det sig? 

Samtidigt är Snecker en av dem som om och om igen twittrar om högerns prat om hårdare straff, om hur korkat det är och hur det inte alls kommer förändra något. 

Hon anser istället att samhället ska angripa kriminalitetens orsaker och fokusera på det förebyggande arbetet. Kunskap, vård och behandling är mer framgångsrikt än höjda straff, eller kanske inga straff överhuvudtaget. Hårdare straff avskräcker inte människor i Sneckers värld. Om det nu inte avskräcker människor varför skulle män eller den toxiska maskuliniteten låta sig avskräckas? Varför är straff i det sammanhanget gångbart? 

En stilla undran, är toxiska män människor? 

År 2018 sa hon att hårdare straff inte minskar kriminaliteten ÖVERHUVDTAGET. Därför ville hon avskaffa alla fängelsestraff kortare än ett år. Tryggheten skulle inte öka med längre fängelsestraff. 

Snecker har också kritiserat Moderterna för att inte satsat nog på socialtjänsten för att kunna omhänderta de IS-krigare som kommer tillbaka till Sverige. De betraktar Snecker alltså inte som toxiska. 

Till skillnad från många av oss, anser alltså Snecker att IS-mördare, företrädesvis män, som deltagit i den mest vedervärdiga terrorsekt världen har skådat på decennier, ska integreras i samhället. Långt borta är pratet om toxisk maskulinitet och kvinnohat, eller människohat överhuvudtaget.

Snecker vill vara väldigt tuff mot vissa, men inte andra. Hon tar strid för den som utsatts för ett “dic-pic” i sociala medier, men struntar i dem som misshandlats, våldtagits eller fått halsen avskuren. Hon tror på ”kännbara” straff när det handlar om “dic-pics” men inte för dem som mördat, torterat eller våldtagit IS namn. Snecker är fullständigt obegriplig. 

Hur tusan kan hon ens vara politiker? Det i sig är en skam. Hon är inget annat än en aktivistisk manshatare (cis-män, vita förstås) med trång syn. Är man det, ja då är man en förbrytare enligt Snecker. 

Kristianstadsbladet

Nyheter Idag

Expressen

Snecker på twitter


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Linda Snecker (V) borde verkligen inte vara politiker

 1. Ulf

  Sådana här helt utflippade personer kan man inte ta på allvar,de står i en flumklass för sig själva långt från vanligt förnuft.Hon ser sina hjärnspöken överallt……? och en politiker i den här kategorin har nog ingen undre gräns……Helt rabiat.

 2. Carl den 12

  Jakten på makt och pengar gör människor fula !!!

  Calle vet såklart att det finns fina människor som behärskar konsten att kombinera ekonomisk rikedom med makt och status.
  Men, tyvärr så är det ju det här ett praktexempel på att man bara tänker på sig själv och gör som man blir tillsagd.

Kommentarer är stängda.