Idag ringde SVT mig

De undrade om jag skulle vara intresserad av att debattera hårdare straff med en tidigare kriminell. Det skulle spelas in och sändas i TV. Vi pratade länge om varför jag har jag har den åsikten.Jag förklarade att det brutala våld vi ser idag inte står i paritet med de lagar vi har idag, samt att rättsväsendet har en benägenhet att se kriminella enbart som offer. 

Efter stund sa reportern, du har ju kallat dem avskum, då  undrade jag i vilken kontext då. Det visade sig att jag gjort i relation med den grova kriminaliteten. Jag står fast vid att vi måste tänka på brottsoffren – och mindre på gärningsmännens påstådda behov: samtal, stöd, fritidsgårdar, lite lull och gull, och mer kärlek.

Jag förstår att det är en komplex problematik men svensk politik måste börja någonstans och enligt mig är det enda sättet att stoppa ”blödningen” genom att spärra in de avskum som ligger bakom dessa vidrigheter. Sen kan andra åtgärder träda in. Nu tänker säkert många: Vad skriver hon, den där okunniga människan? Och avskum kan hon vara själv.

Läs mer här om hur jag resonerar: https://projektsanning.com/2019/09/21/vi-haller-pa-forlora-kampen-var-ar-oppositionen/?fbclid=IwAR2gjnPY-1h4JCWGX–txtWZ_f6zO2XJSNtwpwhqG4NK_ITHjek13Evrxhs

Och här: https://projektsanning.com/2019/06/09/det-liknar-en-krigszon/?fbclid=IwAR2AKSD0RxskHoMY8wuUMvYFKUViRCQLAgsiyyYJnBjLDaiofLznkfkEf38


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Idag ringde SVT mig

  1. Ulf

    Svt vill nog ha en person att misskreditera i sändning samt göra till måltavla för sina vänsterpåhopp !! De anser ju inom svt liksom övriga vänster vänstern att inget är brottslingarnas fel utan de är bara offer…….det är väl vi vanliga svenskar som skall be om ursäkt för att vi finns till och blir utsatta för detta brottsinferno som pågår i Sverige 🙄 i dag kan man förnedra ett brottsoffer genom att pissa och misshandla helt utan rättslig åtgärd.Självklart skall straffen vara mycket hårdare 💪🏻

Kommentarer är stängda.