Annika Strandhäll och självmålet

| 22 februari, 2020

Annika Strandhäll låter sig uppröras av att Elisabeth Svantesson (M) i Agenda plötsligt sa att Stefan Löfven är den sämsta statsminister som Sverige någonsin haft. “Detta i en debatt med Centern!?!”, avslutar hon sitt inlägg med. 

Vad är som är så upprörande tänker jag, Svantesson sa ju bara sanningen. Stefan Löfven är den sämsta statsminister vi någonsin haft. 

Om det är något som utmärkt regeringarna Löfven så är det lögnerna, försöken att tysta kritiker, pösandet och poserandet. Svensk politik var nödvändigtvis inte bättre för. Men svenska socialdemokratiska regeringar var det sannerligen.

Hur kommer egentligen Stefan Löfven och hans regeringar omskrivas i historien? Ja inte lär det vara några översvallande ordalag, tvärtom. Det mest häpnadsväckande är faktiskt att Löfven ännu är statsminster. 

https://twitter.com/strandhall/status/1230612165134094336?s=12&fbclid=IwAR1Z0oe45NMl4s5a1fVk6ML2ZTe7GOrdS8XgmZWpxlow7WzKG-FzfDi-sRo


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Annika Strandhäll och självmålet

  1. Ulf

    Absolut den svenska statsminister som bidragit minst till Sveriges utveckling,en ren katastrof och samhällsförstörare utan konkurrens.Fullkomligt maktfixerad och helt verklighetsfrånvänd som lever i en passerad dåtid helt borta från dagens verklighet.Hur S kan ha 25% tror jag är rena manipulerade önskesiffror långt från den ärliga verkligheten.

Kommentarer är stängda.