INSÄNDARE av Linda Wiberg: Löfven, har vi inget värde??

| 25 februari, 2020

Hej Stefan

Jag är en av dom som har skrivit öppna brev till dig samt nämnt dig i negativa termer på videos på Facebook och numer Youtube.  

Jag är sjukt arg, så arg så jag nästan blir likgiltig. 

Därför vill jag helt avskalat ställa frågor samtidigt som jag förklarar hur jag som en helt vanlig människa ser på saker, mina reflektioner av det jag läser och ser i form av dokumentärer och faktiska egna inspelade videos av andra. Kanske lider jag av storhetsvansinne, men jag är ganska övertygad om att många kommer hålla med mig i detta. 

Det här blir kanske långt men ber dig har tålamod med mig. 

Givetvis behöver jag fråga dig kring invandringen, kriminaliteten och Islamismen.
Jag som vilken vanlig enkel människa som helst och många med mig ser och läser DAGLIGEN om de fruktansvärda handlingarna som vissa människor som kallar sig muslimer uttrycker i ord och handling, i texter och videos. 

Vi ser det DAGLIGEN. 

Enligt konstens alla regler så borde du vara fullt medveten om detta också.
De handlingarna som vi DAGLIGEN ser och läser om är fakta som deras egna har valt att själva spela in eller skriva, de har själva valt att förmedla detta budskap via media. 

Dokumentären på SVT Play från den 23/2-20, Död åt härdarna! är en tydlig fingervisning kring problematiken vi står inför, utöver de videos och texter som de själva lägger upp på internets alla håll och kanter.
Du vet vad jag pratar om.
I alla fall…..bara den dokumentären talar sitt tydliga språk…..men jag ska ändå försöka förklara och även ställa mina frågor.
Det som de här, ska vi kalla dom Islamisterna för enkelhetens skull, det som de öppet i fullkomligt orimliga mängder förespråkar är just det som vi säkerligen är överens om är förtryck och absolut inget vi står bakom. 

Vi är säkerligen helt överens om att det våldet som utövas, är inget som vi ens kan tänka oss vara i närheten av att tycka vara ok. 

De är ”smarta”….. de säger att allt de vill är att leva i fred, men för det så måste mänskligheten förstå att det finns bara en gud, vi måste ge oss hän till deras Allah och deras heliga skrift, där bland annat deras sharia lagar finns – se dokumentären b.l.a. 

Deras tolkning av den så heliga skriften..…..om vi inte ger oss hän säger deras skrift att vi är förnekare, orena, hädare –  kolla dokumentären- och enligt den samme så ska vi dräpas. Vi som inte vill, kan eller bör konvertera för att vi tror helt enkelt inte, (RELIGIONSFRIHET) ja vi ska dö och sedan presenterar de sina lagar i videos och texter. De videos och texter som vi ser DAGLIGEN. Videos och texter som förklarar hur de har rätt att bruka våld i alla dess slag, hur de har rätt att döda, förnedra, förtrycka oss som inte tror. Faktiska filmer där man slår ihjäl folk på öppna gator, filmer där man stenar kvinnor för att de blivit våldtagna, filmer där offer beskriver hur de tvingas till förnedring via b.l.a oralsex på egen släkting – dokumentären- filmer som visar hur de faktiskt slår små barn, oftast pojkar, när de ska lära ut koranen och dess skrift, videos, bilder och texter som visar och förklarar vanställda ansikten efter syra attacker, texter och videos där de tydligt förklarar att de har rätt att våldta, misshandla och döda……ja det finns oändligt med material att hänvisa till. 

I vårt land begås det brott efter brott efter brott och som i galet många fall begås av människor som själva säger att de är muslimer och troende till Islam, samt att de av naturliga skäl har ett utseende som gör att vi vet att de INTE härstammar från Sverige, Skandinavien, många gånger inte ens från Europa. 

Brotten begås i enlighet med vad dessa Islamister förespråkar och som deras videos och texter bekräftar. Dessa människorna kommer i mängder till Sverige men inte en bråkdel av en bråkdel får åka hem. Det framkommer fakta där man kan bevisar hur man gör sig skyldig till bedrägerier, ett brott, man tar det vi har i syfte att göra oss svaga. De själva säger att det är ok för dom att lura oss orena så länge det är i syfte att gynna Allah. Och det är precis vad det blir…..i syfte att göra oss svara för deras övertagande både psykiskt och fysiskt, som de själva i videos och texter säger.  Jag kan se kopplingen, och jag vet att du kan det också.
Dessa människorna går till faktum på våra gator och gör illa oss, de skadar oss, skrämmer oss, dödar oss…..vi ser det väldigt ofta, även du ser och hör det. Det bombas, skjuts, knivhuggs, misshandlas, våldtas, dödas…..
Om jag nu kan se kopplingarna, kalla mig gärna paranoid, då kan precis vem som helst göra det, det är inget konstigt eller något som kräver raketforskning. 

I alla fall, man börjar berätta om hur man upplever det, man börjar kolla upp saker, det man kollar upp visar sig stämma. 

Informationen kom från Islamisterna själva på alla sätt och vis. 

Inte bara i de videos och texter som jag tidigare nämnt, jag ser också nu för tiden översatta arabiska program där någon i sändning och som kallar sig muslim, VARNAR oss för dessa människorna, de själva förnekar det som Islamisterna hävdar vara lag och enda sanna lagen. Muslimer som själva är uppfödda under läran och som fördömer våldet och förtrycket som Islamisterna påstår vara lag. Även de frågar sina egna om hur de själva kan fundera på varför väst inte gillar muslimer……muslimer gillar inte ens muslimer, varför ska väst då göra det….det är en av frågorna jag hört en muslim ställa till sina egna.
DU VET DETTA
Vi har alltså människor som vi VET har begått och begår dessa avskyvärda handlingarna som Islamisterna förespråkar, det händer varje dag. Vi vet att de finns, NI vet…..de går på våra gator, bor i våra lägenheter, äter våran mat, får våra pengar, utnyttjar vår politik…..ja listan kan göras lång.

De får stanna kvar i vårt land, många som begår brotten går fria – Sveriges kriminalvård hänger inte med, anstalterna är fulla, Sveriges lag räcker inte till alla – de begår fler brott, vår ekonomi är katastrofal och dessa människor kostar oss miljarder…….men de får stanna. Människor som öppet säger att de är muslimer och sedan visar sig vissa vara Imamer i Moskeér som springer Islamisterna bud….de uppmuntrar till det våld och förtryck som både du och jag vägrar acceptera. De begår brott som är förenliga med Islamisternas lag och därmed ser de inte det som brott utan rättigheter vilket i sin tur gör att de inte tänker följa vår lag då det inte är deras lag. Människor som begår brotten som Islamisterna förespråkar just för att de anser att det är rätt.

Utländska människor i Sverige som flytt från just detta förtrycket och våldet frågar sig om de ska behöva fly igen……DE ÄR RÄDDA
Under tiden som detta öppet pågår i vårt samhälle, samtidigt som vi ser och hör om de faktiska hoten som dessa Islamisterna uttalar låter vi förövare som begår brotten som Islamisterna förespråkar stanna i vårt land, vi tar in mer och mer utan någon som helst koll på vilka det är som kommer. Nej vi har ingen koll, de har ju högar med identiteter som gör att vi inte kan fastställa vem de är. Har du sett inläggen där man fotat ”borttappat” i tidningar……mängder av pass har ”tappats” bort.

 Brotten och förnedringarna fortsätter, de lever på våra skattepengar, sover gott i varma sängar och äter god mat till middag……

Hur är det möjligt när vi har pensionärer som sover på våra parkbänkar, människor som tar livet av sig för att de fått avslag från försäkringskassan, människor som förlorar sina hem av samma anledning, människor som blir nekade hjälp från socialtjänstens ekonomi, barn som inte får den undervisningen som de behöver enl forskares alla utredningar, människor som dör i vårdköer, människor blir av med närstående, människor som får leva med de mest hemska minnena av övergrepp i resten av sina liv, blåljuspersonal som blir attackerade osv osv…….

HUR ÄR DET MÖJLIGT?!?!

Hur kommer det sig att de är kvar och lever ”gott”, när våra egna pensionärer, de vi har att tacka för att vi finns, sover på parkbänkar……..

HUR ÄR DET MÖJLIGT?!?!?!

Det har skrivits avtal som vidare visar sig spela just dessa Islamisterna i händerna på jag vet inte hur många sätt och vis.

Politiker, inklusive du, bevisas ljuga….media bevisas mörka.
Apatiska barn visar sig inte vara apatiska pga krig, de blir torterade HÄR för att möjliggöra så att familjer kan få stanna, familjer åker hem på semester och vissa får det även betalt av socialen. Hade de inte flytt av just den anledningen att de inte kan stanna i sitt land?
Människor bevisas skicka hem massor av pengar vilket förklarar att de klarar sig på mindre, men ändå ska de ha mer. Vissa befinner sig inte ens i landet.
I folks ögon får de betalt för att begå brott, får betalt för att inte göra något. Arbetslösheten är katastrofal, nedskärningar till höger och vänster men du påstår att det är arbetskraftsinvandring.
Vi läser om människor som öppet säger att de är inte här för att arbeta, människor som säger att de inte har för avsikt att ta till sig våra lagar och normer, människor som öppet vägrar acceptera vår kultur och våra seder……
Menar du att VI, Svenska folket, ska ge upp vårat land gällande lagar, normer, kultur och seder för att de ska kunna komma hit och leva och bete sig som de vill?
Menar du att vi ska ge upp det som vi älskar, vårt fina land där vi värnar om varandra?
 
Människor reagerar och börjar väsnas….de vill inte ha detta våldet och förtrycket. De är beredda att göra allt för att försvara sig själva, de sina, sina medmänniskor, våra värderingar, våra seder och våra lagar. Vår kultur…..man vill skydda, man värnar om våran rätt till att vara de människorna vi är. Det som vi enligt naturens alla lagar och i påhittade lagar har rätt till. Vår frihet……
De/vi blir numer tystade i media, vi får inte längre yttra vår mening. Människor blir anmälda, vissa blir dömda andra får böter. Det är hets mot folkgrupp när vi talar om att vi inte vill att människor med dessa värderingarna ska få stanna här, när vi talar om hur vi ser det, men dessa människor kan stå och spotta på oss, kalla oss för svennehoror, misshandla oss, våldta oss, döda oss………OCH de får stanna…..det är inte hets mot folkgrupp trots att man säger att man gör det mot personen för att denne är just svensk.

Om man talar om att man inte accepterar detta samt varnar folket för detta vansinne då får man till slut inte ens byta profilbild på sig själv i sociala media. Vi förespråkar inte våld, vi förmedlar sanningen så som vi ser den DAGLIGEN och det enda vi egentligen säger är att vi inte vill leva under dessa förhållanden.
Vi är många som försöker varna vår omgivning om vad som sker, vi finns över hela världen. En man i England, vår tids främsta FRIHETSKÄMPE enligt mig, är bannlyst från sociala media på internet. Nämner man hans namn så blir man blockerad från att vidare tala om sina åsikter och då handlar det inte om lögner, det handlar inte om att han eller vi hotar med våld eller förtryck, vi VARNAR för det.  

HUR ÄR DET MÖJLIGT?!?!

Borde man inte vara tacksam för att det finns de som värnar om världens alla medmänniskor och som gör allt i sin makt för att förhindra att dessa ska behöva falla offer för det vansinnet som är. Det vansinnet som dessa Islamister själva förmedlar i videos och text – se dokumentären.

Stefan folket vill veta, folket kräver svar, folket kräver att ni politiker tar ert ansvar och skyddar oss från den faran som uttalas mot oss. 

Konverterar vi inte så är vi orena och därmed ska vi rensas ur denna värld – Islamisternas egna ord – konvertera eller dö……..

Jag läser dagligen om människor som säger att det står dom upp i halsen, de börjar beväpna sig fullt redo att ta striden när den kommer. Folk är övertygade om att det kommer att gå riktigt illa om inget händer.
Vi är många som ser hur det sker i hela världen, Europa är hårt drabbat.
Samtidigt som vi ser detta så hör vi hur man kommer med förslag om förbud att kritisera regeringen, förbud om att journalister inte ska få granska terrororganisationer, i EU förslag om psykiatrisk vård för den som är kritisk till migrationen……

Vad pysslar ni med och varför??

Om du och dina låtsas polare i riksdagen verkligen värnar om Sverige och svenska befolkningen så är det hög tid att ni börjar agera nu. Kliv ur sandlådan där ni kastar sand fram och tillbaka för att hitta den som är skyldig till något som hände för jag vet inte hur länge sedan. Sätt er ner och titta på de faktiska problemen och hitta lösningen. Det som redan provats kan vi väl ändock vara överens om att det inte har fungerat…..samhället har inte blivit bättre. Vi är inte tryggare…….
Va realistiska och sluta dra rasistkortet överallt. Det handlar inte om det längre, det handlar om vår säkerhet, vår trygghet, våra rättigheter i ett fritt land.
Hur tänker du att vi ska kunna hjälpa andra när vi inte ens kan hjälpa oss själva???
Vi måste börja här, vi måste se till att vi är trygga i vårt land och det genom att kräva att man håller sig till lag och ordning. Vi måste kräva att man accepterar våra seder och vår kultur. Gör man inte det så finns det ingen anledning för den människan att få vara kvar.
Skulle du låta en människa som inte sköter sig i ditt hem få stanna kvar i ditt hem?
Jag skulle kasta ut den människan ur mitt hem iaf. Mitt hem, min borg. Det tordes även gälla för de som kommer till vårt hem, Sverige…..
Det är inga konstigheter, inte heller att ställa för höga krav. Om man inte vill eller tänker anpassa sig till våra lagar, om man gör sig skyldig till brott som påverkar befolkningen negativt så ska man väl ändock inte få stanna och leva gott medans offren lider till förbannelse och inte får hälften av allt det som förövaren får……

När ska du och de dina börja arbeta för Sverige och dess befolkning?
När ska hyckleriet och handlingarna som tystar folket upphöra?
Har vi inget värde??

Jag skriver inte detta i syfte att vara elak eller vilja illa, det är rena reflektioner och frågor kring det som media och människor i fråga uttalar/uttrycker. Jag är rädd för min framtid, mina barn och anhörigas framtid, mina medmänniskors framtid. Hotet utifrån kommer inte att försvinna för att man anmäler, dömer och tystar de som ifrågasätter…..dessa människorna har inte för avsikt att ändra åsikter, det talar de om för oss. Du vet detta…….
Kanske anser ni att jag bör anmälas, åtalas, fängslas eller bötfällas. Kanske anser ni att jag inte ska få yttra mig mer i media, må så vara då men det tar inte bort hoten, det tar inte bort rädslan från folket, tvärt om. 

Vi vill bara ha svar och på ett sätt löfte om att inte behöva falla offer för detta våld och förtryck som man hotar oss med.

Med vänlig hälsning
Linda Wiberg


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: