Joakim Magnus Lamotte backar inte

Joakim Magnus Lamotte backar inte

“Igår kom nyheten att SVT inte får sända sitt debattprogram, där jag skulle medverka, från Kronogården. Det är helt enkelt för farligt”, skriver Joakim på FB.

Och visst är det märkligt att Trollhättans kommun överhuvudtaget sätter stopp för sändningen i Kronogården. Det var inte länge sedan “kommunala chefer gick ut och raljerade över det som hände sist jag besökte området. Då påstod man att Kronogården är lika tryggt som vilken annan stadsdel som helst”, fortsätter Joakim.

Det här är så absurt att man faktiskt inte längre vet vad man ska skriva. Känner bara en gnagande oro för Joakim som aldrig backar undan. Det han gör är modigt och rätt men jag hoppas innerligt att inget händer honom. Det vore en tragedi.

Joakim kommer alltså åka till Kronogårdens torg imorgon, onsdag, och göra ett livesänt reportage 19:30, med eller utan SVT. Ni som kan och har samma mod som Joakim, åk dit och visa ert stöd. Joakims kamp är vår kamp. Det handlar om vår demokrati. Och om ett samhälle utan våld och upplopp.

https://www.facebook.com/…/a.71759018166…/2935257336568838/…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Joakim Magnus Lamotte backar inte

 1. Henrik Lilja Rönnquist

  SVT ringde oss i fredags för att de ville ha med Madeleine i samma programserie, “Sverige Möts”. Ämnet skulle vara om vi ska införa hårdare straff i Sverige eller inte. De höll en kortare intervju och skulle återkomma. Vi får se om de vågar sätta Madeleine framför kameran, de kanske insåg att hon är för bra för att public service ska våga ha med henne i rutan.

 2. Berra Fors

  All heder åt dig Joakim. Du är en riktig journalist som inte backar för något. Tycker mycket om dina reportage som visar hur Sverige ser ut idag. Folk måste vakna upp och inse att Sverige är på väg åt helvete. Detta vansinne måste få ett slut nu.

 3. Inger Lundgren

  Joakim…. Skickar dig massor av styrka att orka fortsätta med ditt arbete….
  Det är så fruktansvärt oetiskt hur vi svenskar behandlas… Vi ska UTROTAS som det verkar….
  Vi får INTE älska vårt gamla fina Sverige som det en gång var

  Vi ska anpassa oss efter terrorister, imam gubbar, unga killar som förnedrar våra ungdomar,
  med att råna och kissa på den som ligger ner…

  Vi ska beskattas på tamesjutton allt…. Från plastpåsar till högre högre skatter på bensin o mat m.m
  Å vart går dessa pengar??? Jo invandringen…. Måste ju fylla regerings kassan till allt detta…
  Kom inte med nå annat ljug…..
  Håll ut o ge dig inte Joakim… Vi är många som är bakom dig….

Kommentarer är stängda.