VARNING. I Västernorrland finns bara en intensivvårdsplats om du drabbas av Coronaviruset

| 27 februari, 2020

“Bara fyra vårdplatser i Västernorrland

Om det skulle uppstå fall av smittade av coronaviruset i Västernorrland finns två isoleringsrum att tillgå och bara en intensivvårdsplats men på sjukhuset anser man att ingen behöver oroa sig över beredskapen.

Om smittade med coronaviruset skulle upptäckas i Västernorrland kommer de att tas om hand på länssjukhuset i Sundsvall. Sjukhuset har en speciell avdelning med plats för maximalt fyra patienter, varav en intesivvårdsplats. Trots de få platserna anser sjukhusledningen att det inte finns anledning till oro.”

Svt


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: