Vad är SVT för public service egentligen? 

Igår dömdes Stefan Jakobsson (SD) för bedrägeribrott, och fick villkorlig dom och ska betala 11 000 kronor till riksdagsförvaltingen. Och som väntat hängdes Jakobsson ut som SD-politikern som lutade skattebetalarna. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/jakobsson-sd-doms-i-tingsratten-for-bedrageri

Det var väntat. Lika väntat var att nästa man som stod inför skranket och som dömdes till två års fängelse för våldtäkt, fick sin partitillhörighet skyddad av SVT. Ivan Todorov är nämligen vänsterpartist och har bland annat “kämpat” för jämställdheten genom att ge kvinnor lägre matpris på sin restaurang.

Ivan är alltså en så kallad feminist, och som alla vet tillhör ju feministerna de goda. Det spelar ingen roll att den här “feministen” släpat runt en stackars kvinna och kallat henne “horfitta” eller att han våldtagit en annan. Hans partitillhörighet ska skyddas. 

Då kan man ju undra varför? Svaret på det är lika enkelt som det är obegripligt. Vi styrs av en feministiskt regering, världens första till och med. Och vad är det SVT stödjer politiskt? Jo feministisk politik. Problemet med det är att feminismen har kidnappats av vänsterradikaler, som exempelvis Ivan Todorv som dessutom visar sig vara en kvinnohatande våldtäktsman. 

Har partitillhörigheten betydelse när man rapporterar om nyheter? Ja, om man skriver om det i ena fallet men inte det andra, har det betydelse. Oavsett meningen med det framstår valet att utelämna den ena men inte den andra, som att man tar ställning. 

Problemet med hela den här sörjan som SVT skapar är att de indirekt fortsätter att stötta en feminister som kidnappas av radikalvänstern. Sexualbrotten ökar i Sverige. Förr hade det här varit viktigt för SVT. Men de väljer att svika våldtäktsoffren i rädsla för att anklagas att rasism. Då är det enklare att bara hänga ut “rasisten” och inte den “goda”. 

Det är därför SVT väljer att hänga Jakobssons partitillhörighet och inte Todorovs. SVT har dessutom tidigare tagit ställning mot SD, och därigenom visat att de inte klarar av att hålla sig opartiska, inte ens när det handlar om en våldtäkt i det “feministiska” Sverige.

Vad ska man säga? Det är uppenbart att public service måste granskas hårdare när det gäller objektiviteten.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/blekingepolitiker-doms-for-valdtakt-far-fangelse-i-tva-ar?fbclid=IwAR0YIJZa-rTwCjBqJVjJSycPBwerBazjLlxQsOavZbF9aHI8ad205M7WZtU


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •