STEFAN HEDLUND: Annie Lööf förnedras

| 2 mars, 2020

“Det politiska landskapet i Sverige förändras nu i rask takt. Den vision av framtiden som målades upp när ”januaripartierna” slöt sin skandalösa pakt, om att de facto sätta den svenska demokratin ur spel, är på väg att ersättas av sin motsats. Makten i Sveriges Riksdag glider över i händerna på en ohelig allians mellan Vänsterpartiet och Moderaterna, påhejad och understödd av Sverigedemokraterna.”

Stefan Hedlund

Läs i Det Goda Samhället


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “STEFAN HEDLUND: Annie Lööf förnedras

 1. Ulf

  Hon är fullständigt förbrukad efter att ha förnedrat sig själv och sålt sitt förtroendekapital,det lilla som ev fanns.Vem tar Annie Lööf på allvar längre ? En sådan gigantisk total missbedömning som hon och C gjort av det politiska läget kommer att bli en klassisk centerkomedi 🙄🙄

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *