Sifo:s opinionsundersökning visar att svenskarna inte vill ha en ny massmigration

| 7 mars, 2020

Vad säger svenska folket om den nya flyktingkrisen, vill de som Centerpartiets ungdomsförbund öppna gränserna eller är det så att de vill som Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Moderaterna stärka gränserna och minska migrationen än mer?
Ska man gå efter SvD/Sifo:s opinionsundersökning i denna fråga så kommer CUF bli mycket besvikna då 54 procent av det svenska folket vill att Sverige ändrar migrations lagarna så Sverige tar emot än färre migranter än vad vi gör idag.

Trots detta så försöker både SVT/SR och TV4 i sin nyhetsförmedling att tala om att Sverige minsann kan ta emot än fler migranter och de försöker med alla medel lura svenskarna med att de som nu är vid den turk-grekiska gränsen är kvinnor och barn. Detta trots att både bilder och filmer från området visar att merparten är precis som 2015 unga män som nu försöker komma in i Europa. Så vad ska vi tro på och hur ska vi reagera på denna ”så kallade” fakta som sprids av ”de så kallade opartiska journalisterna” i dessa mediebolag?

Ska vi tro på det de rapporterar eller ska vi vara skeptiska till de uppgifterna som de sprider?
Jag för egen del har mina åsikter klara efter att sett TV-reportage i utländska medier från både Grekland och Turkiet. Där visas sanningen och den ser inte så vacker ut som Centerpartister, Miljöpartister och vissa Socialdemokrater vill göra det till. Det visar att det ör samma som kommer nu som kom 2015, det vill säga unga män med begränsad utbildningsnivå. Unga män som kommer på grund av ekonomiska skäl, inte för att de flyr från kriget i Syrien.

De som nu står vid grek-turkiska gränsen har bott i Turkiet under många år, och ett flertal kommer inte från krigets Syrien eller Irak, utan de ”flyr” från fattigdomen. Och enligt alla regler och konventioner är fattigdom inget asylskäl.
Så är det då inte rätt att då säga att Sverige inte kan ta emot dessa migranter?
Är det då inte rätt att som Moderaterna och SD säger, stärk gränsen eller stäng densamma?

Är det inte tid att reda upp den röran som Miljöpartiet, Centern och alla de andra i DÖ skapade 2015 och ta hand om dem som kom då samt att ta hand om alla svenskar som fått stå tillbaka i efterverkningarna av flyktingkrisen?
Så är det inte dags att den svenska regeringen rättar sig efter den svenska majoriteten och minskar migrationen än mer eller allra helst stänger gränsen för mer migration fram tills röran efter 2015 redats upp?

https://www.expressen.se/nyheter/majoriteten-ta-emot-annu-farre-flyktingar/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Sifo:s opinionsundersökning visar att svenskarna inte vill ha en ny massmigration

 1. Carl den 12

  Förslag är att sända tillbaka dom kriminella som sökt sig till Sverige genom åren till sina ursprungliga länder och ta emot familjer istället.

  Calle tänker att en folkomröstning ang ökad invandring vore inte en dag försent, då det blir i första hand vanligt folk i alla olika åldrar som får möta dessa multi Kriminella ute på gator och torg.
  Nu är ju inte lösning på problemet att lösa det, utan här i Sverige så skapar vi ännu mer problem……………………….

Kommentarer är stängda.