Svenskt rättsväsende- en fars

| 10 mars, 2020

”På stolarna sitter advokater beskedligt, närmast servilt, medan rapparen går runt bland dem och gör provocerande gester. Han hoppar upp på podiet, där domar vanligtvis förkunnas, ger ”mittenfingret” till kameran. Att han är dömd för ett antal brott gör väl honom bara ännu coolare i målgruppens ögon. Ingen tvekan om vem som äger salen på Södertörns tingsrätt.”

Medan Sverige nästan dukar under av den grova kriminaliteten har penningsugna och moraliskt förtappade advokater hittat en guldgruva.

De gör reklam för sig själva och den byrå de representerar. Nya potentiella kunder väntar redan hörnet. ”En del säljer in sig själva till ljudet av smattrande skott. Lägger ut bilder på gängmedlemmar och pengabuntar på Instagram. Skryter om frikännande domar för grova brott. ”

Det är många som undrar vad som hände med god advokatsed men framför allt hur det är möjligt att Advokatsamfundet kan vara med och bidra till den grova kriminaliteten på det här sättet. För det är precis vad de gör.

https://www.svd.se/gangsteradvokater-lismar-for-brottslingar


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Svenskt rättsväsende- en fars

 1. Roger

  Så länge du är mörk. Är du vit då måste du följa lagen till punkt och pricka. Är du invandrare, våldta, mörda, bränn bilar, gör vad du vill. I Sverige får ni inga straff ändå.

 2. Carl den 12

  Eller hur och så finns det dom som påstår att det bara är mörkhyade som hela tiden blir diskriminerade.
  Som om dom hade patent och ensamrätt på det.
  Det gäller ju av att utnyttja allt till sin fördel.

  Calle som exempelvis skulle få åka en tur rätt in på polisförhör om jag hotade, slogs, spottade och skrek vad jag ska göra med någons annans mamma.
  Olika värdegrund och regler för olika människors ursprung……………..

Kommentarer är stängda.