Jack Nilsson: Dagens Sverige – Ett resultat av politisk misskötsel

| 12 mars, 2020

Stockholm matte painting by AndreeWallin

Jag blir mörkrädd när jag ser vissas reaktioner på all galenskap som sker i vårt land – en importerad galenskap som är ett direkt resultat av korruption, slapphet och en ovilja att föra ett land på ett demokratiskt sätt.

Jag ser att man förnekar och skojar bort det – att man sitter och påstår att vi inte kan göra någonting åt det – men också och framförallt att det drabbar ändå inte mig.

Den gör mig ursinnig för det är ren osanning och ren egoism.

Du säger att det inte drabbar dig?

När du ringer efter ambulans och det tar lång tid att dyka upp – ibland inte alls – så är det för att en skottskadad/knivhuggen/attackerad person tog “din” plats.

Ett resultat av politisk misskötsel.

När du sitter och gapar i väntrummet på sjukhuset för att du har ont men ingen dyker upp och du får ingen hjälp så är det för att där är för få läkare/sköterskor och man har dessutom skurit i budgeten.

Ett resultat av politisk misskötsel.

När du ringer efter polisen när ett brott begåtts och/eller medan du blir attackerad men ingen kommer eftersom att det skett bombdåd/mord/macheteattacker.

Ett resultat av politisk misskötsel.

När det blir tydligare att det svenska språket på skolor minskar i takt som andra språk blir mer vanligt så känner du dig plötsligt inte hemma längre.

Ett resultat av politisk misskötsel.

När du står ute på torget mitt på dagen och är den enda svensken så vitt ögat når – funderar du inte alls på om något gått snett?

Ett resultat av politisk misskötsel.

När dina barn tvingas bo hemma i vuxen ålder för att det inte finns några lediga lägenheter då människor som kommit hit fått förtur.

Ett resultat av politisk misskötsel.

När man skall spara in på dina gamla föräldrar genom att dra ner värmen på elementen på hemmen och på mat – där dina föräldrar efter helt arbetsliv tvingas vända på vartenda krona medan människor som inte bidragit med en spänn får ett smörgåsbord av bidrag och dessutom en pension.

Ett resultat av politisk misskötsel.

När medborgare nu för tiden inte ens kan vrida om tändningslåset utan att riskera att bli sprängd i bitar så rycker du på axlarna och scrollar vidare – självklart med ett glas rött i handen – för det drabbar ju inte dig.

Ett resultat av att ha levt i tryggad verkstad.

För det är precis vad det handlar om. Det drabbar dig visst. Det drabbar främst dina barn och barnbarn – men man vill inte kännas vid detta för att man är feg och bekväm. Det är alltid “någon annan” som skall lösa det åt en.

Det är precis av denna anledning Sverige sitter så djupt i skiten. Okunniga och känslostyrda människor kontrar alltid detta med att situationen ser likadan ut i andra länder och att det inte beror på något utan att det alltid varit såhär.

Jack Nilsson

Det kommer att bli krig om denna slapphet fortsätter att få breda ut sig. Förstår ni inte det?

Våra politiker är korrupta och gör allt för att islamisera Sverige – man har skrivit på avtal bakom ryggen på folket och det som sker och skett sista åren är en effekt utav det.

Dessvärre är det bara början på vad som komma skall.

Vill du leva eller vill du dö?

Det är upp till dig men bestäm dig nu för snart är det försent.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jack Nilsson: Dagens Sverige – Ett resultat av politisk misskötsel

 1. Carl den 12

  Många med mig kan ta till sig att det vi sett, ser i dag och kommer tyvärr få se, är politisk förstörelse.
  Så finns det dom som vägrar se verkligheten som den är eller så är dom med på den politiska förstörelsen, indirekt eller direkt.
  Det sorgligaste är att det finns dom som har barn och accepterar och försvarar, att det här är en förändring i samhället och statestiken är den samma ???
  Det ska inte glömmas att det finns pengar att tjäna på politisk förstörelse, som bla droghandel och att ha “springpojkar” som utför alla dess olika typer av brott vi ser och läser om i media, som att våldet både har ökat och blivit grövre.
  Och det är även ett vapen att be dessa våldföra sig på tjejer.

  Calle har själv kollat upp några utav fallen och ser bla i gruppen av tjejer som har råkat illa ut, att några sticker ut.
  Det är inte slumpmässiga val killarna gör alla gånger……

Kommentarer är stängda.