2966. Spriten, inte minst

| 15 mars, 2020

Det är gammalt men profetiskt: The Media is the message. Coronan är mediet som nu kan förvalta det mesta. Meddela något med stark eller vag anknytning till Corona. Artefakterna inte oväsentliga. Jag tänker händelsevis på spriten. Ty så är myndighetens omsorg i det att skyddsobjektet har tilldelats två flaskor sprit för att det skall desinficeras. Eller som poeten skulle ha uttryckt det: Berusa dig med vad som helst, sprit, munskydd, toapapper, konserver, stängda gränser, tomma lokaler, förvirrade politiker och experter i långa banor.

Karnevalen är i full gång.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: