Christopher Jarnvall: Mer gender och värdegrund, mindre beredskap

| 15 mars, 2020

“Flera strategiskt viktiga svenska myndigheter har då och då kritiserats för att ytan tycks vara viktigare än innehållet. MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap – är en sådan. Försvarsmakten, Socialstyrelsen och den nu högaktuella Folkhälsomyndigheten likaså.

Det ser ut som att man ägnar sig för mycket åt genderfrågor, mångfald, värdegrund och hållbarhet. För litet tid åt beredskapslager. I vart fall tycks intresset vad gäller dessa myndigheter vara fokuserat på vissa frågor, som knappast kan sägas utgöra deras kärnverksamhet.”

Christopher Jarnvall

Läs vidare på NB Nyhetsbyrån


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •