HSB: Löfvens ansvar att lösa bostadsbristen

| 15 mars, 2020

”Det går inte att dra någon annan slutsats än att Stefan Löfven har nedprioriterat bostadspolitiken under sina år som statsminister,” skriver Anders Lago. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån, Magnus Liljegren/Regeringskansliet

“Regeringens bostadspolitik får bottenbetyg av väljarna: nio av tio upplever inte att regeringen har gjort något för att lösa bostadsbristen det senaste året. Nu måste statsminister Stefan Löfven (S) presentera en sammanhållen bostadspolitik värd namnet, skriver Anders Lago, förbundsordförande HSB.”

Läs i Dagens Samhälle


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •