INSÄNDARE. Leif Leijon: Corona fungerar så perfekt att regeringen inte kunde ha önskat sig något bättre

| 16 mars, 2020

 

Det är inte länge konspiratoriskt att hävda att corona kommer som en skänk från ovan för den sittande regeringen.

Coronan passar som hand i handsken och utnyttjas maximalt politiskt av regeringen, men det kan de inte öppet erkänna, ty då skulle de snabbt lynchas. Därför säger de en sak och gör en annan bakom våra ryggar som de alltid gjort.
Dessutom skjuter regeringen nu diverse politruker/myndighetschefer framför sig och låter dem ge lite olika besked. Regeringen är därmed helgarderad mot angrepp, tror de.

I ett läge som detta, som börjar likna ett undantagstillstånd när befintliga lagar åsidosätts och ersätts av snabba uttalanden av någon minister, så skall naturligtvis samtliga partier regera tillsammans som man gör i ett allvarligt krisläge.
Oppositionen marginaliseras nu i stället och sätts åt sidan helt i strid med konstitutionen. Demokratin har redan ersatts med en diktatur !

Att försöka bromsa spridningen så att sjukhusvården räcker att rädda så många liv som möjligt, hotar socialdemokratins desperata försök att rädda sig kvar vid makten genom att, för våra skattepengar, köpa röster till nästa val genom att importera klan-röster som man redan avtalat med (Barselonaavtalet).
Därför fortsätter regeringen import av asylsökande från “rätt” länder, med okontrollerad omfattande smittspridning, trots förödande konsekvenser för det svenska folket.
Därmed blir knappheten på kvalificerad sjukvård ännu hårdare och oprioriterade grupper som fråntas sjukvård lämnas att dö. Grupper som genom pensionssveket troligen inte skulle röstat på socialdemokraterna i kommande val vilket socialdemokraterna givetvis är väl medvetna om.
De slår alltså två flugor i en smäll som det brukar heta. Man blir av med väljare som stöder oppositionen och ökar köpta röster på sitt eget parti genom att inte stänga inflödet från Iran och Syrien.

Sittande regerings katastrofala politik som underminerat skola och näringsliv kan med corona som argument lättare bortförklaras.

Den intensiva regeringskritiken som växer sig allt starkare, dör nu automatiskt när människor inte kan träffas och måste fokusera på sin överlevnad.

Corona fungerar så perfekt att regeringen inte kunde ha önskat sig något bättre.
Regeringens enda risk är att folket, trotts smittrisken bestämmer sig för att lyncha tyrannen.

Leif Leijon

Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “INSÄNDARE. Leif Leijon: Corona fungerar så perfekt att regeringen inte kunde ha önskat sig något bättre

  1. Thomas Sjögten

    Håller fullkomligt med Leif lejion

Kommentarer är stängda.