Och strömmen av människor från världens alla hörn flygs in till Sverige varje dag

Glöm bort karantän, glöm bort att Sverige är nummer åtta av länder när det gäller procentuell andel människor som konstaterats vara smittbärare.

Idag anländer 112 plan med uppskattat antal passagerare 150 per plan. Antal ankommande resenärer blir då uppskattningsvis mellan 15 000-20 000, bara idag. I morgon blir det säkert likadant och likadant blir det säkert i övermorgon. Utan förhandskunskap om passagerare är smittade eller inte. Vilket egentligen inte spelar någon roll då svenska myndigheter inte skulle satt passagerarna i karantän i alla fall.

Vi ska se om vi inte kan kan klättra högre upp på listan av antal smittade per capita och höja antalet i morgon. Det tycks vara regeringens mål. En annan variant är att stänga gränserna och inte tillåta inkommande flygtrafik. Men det kanske inte gagnar högre syften.

Följande länder/antal flyg ankom/ankommer till Sverige (Arlanda) idag:

Alicante 1, Amsterdam 5, Bangkok 1, Barcelona 2, Berlin 3, Billund 1, Bryssel 2, Doha 2, Dubai 2, Dublin 2, Düsseldorf 2, Edinburgh 1, Frankfurt 5, Fuerteventura 2, Geneve 2, Gran Canaria 1, Hamburg 1, Helsingfors 9, Hurghada 1, IstanbulI 1, Köpenhamn 7, Krabi 1, Kyiv 1, Lanzarote 1, Larnaca 1, Lissabon 1, London 10, Luxemburg 1, Madrid 1, Malaga 2, Mariehamn 4, Mova 1, München 3, Nice 1, Oslo 9, Paris 5, Prag 1, Reykjavik 1, Riga 4, Sal 1, Tallinn 3, Tammerfors  1, Tromsö 1, Vasa 1, Vilnius 1, Wien 1, Zürich 2.

https://www.swedavia.se


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Och strömmen av människor från världens alla hörn flygs in till Sverige varje dag

 1. dejluna@gmail.com

  Jag hatar Sverige jag hatar Stefan, jag fattar inte att vad tänker de om oss, jag tror att de vill döda oss allihopa, därför stänger inte gränsen och skolor m.m.

 2. Lasse Wiklund

  Förstår inte om du menar att vi som är på semester och har det bra ska stanna där vi är?. Vi är ju per automatik inte smittade bara för vi är utomlands, finns tvål och vatten här åxo och sunt förnuft. Frågan är om man vill komma hem till Sverige och bli smittad.

 3. Thomas Sjögten

  Måste vara väldigt jobbigt att hitta alla dessa städer

Kommentarer är stängda.