Det nya normala börjar vakna igen

Mycket har avstannat i samhället med anledning av Corona. Kriminaliteten är tyvärr inte en av de sakerna. 

Jag kan som många politiker skriva att rättsväsendet har en stor utmaning framför sig att kunna verka även om många medarbetare inte är i tjänst, men så tänker jag varför då?

Det handlar ju inte längre om utmaningar, och har väl aldrig gjort, det handlar om stora problem som givits utrymme på grund av rödgröna politiker som inbillar sig att kriminella kan botas likt sjuka. Om inte samtal fungerar så byggs bara fler fritidsgårdar. 

Faktum är. Här ser vi resultatet av en okontrollerad, kravlös massinvandring från kulturer med en helt annan inställning till våld än vad vi har. Det är förmodligen lättare att reda ut coronaspridningen än att lösa upp denna våldsspiral.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=7431949


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Det nya normala börjar vakna igen

 1. Carl den 12

  Nu gäller det att släppa prestigen oavsett vad man har röstat på tidigare och är övertygad ska lösa alla problem i samhället=Det partiet existerar inte.
  Visst är det bra med fritidsgårdar, men det är också en samlingsplats för att planera kriminalitet.
  Visst har dom unga killarna i Biskop inte samma förutsättningar, som killarna i Örgryte.
  Kan man skramla ihop pengar till en AK 4, så har dom gjort sitt val, oavsett föräldrars klasstillhörighet och område dom vuxit upp i.
  När killarna i Bergsjön som går på bidrag samlar ihop 7500:- för att röja undan en kille, som inte har gjort något.
  Ska vi som arbetar och betalar skatt finansiera det ???
  Det är ingen regel att det måste gå åt helvete för att man vuxit upp i exempelvis Biskop och det är ingen regel att allt flyter på, för att man är uppvuxen i Örgryte.
  Det handlar inte bara om olika förutsättningar, det handlar om att man vill nå målet snabbt och då sjunker moralen snabbt, som redan var lågt satt innan.
  Rent allmänt är det tröttsamt att föräldrar lägger alltför mycket tid på att fostra sina döttrar till duktiga tjejer, när det är killarna ni bör ta tag i och det gäller er pappor också, ang fostra era söner rätt.
  Dom ensamkommande ska ju inte vara här alls, dom ska vara med sina familjer och släkt i sina hemländer, svårare än så ska det inte vara.

  Calle som undrar hur det är möjligt att killarna vid Olskroken fortfarande kan få gå runt och söka efter någon att råna ???
  Ni som tycker att det är synd om dessa, kan ju åka dit och dela ut mobiler och märkeskläder, om ni nu tror att det handlar om det !!!
  Dom har tagit över och visar vem det är som bestämmer här i stan……………….

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *