Jack Nilsson: Vi är bättre och imorgon är en ny dag

| 19 mars, 2020

Vänner, vi är en bra bit över 11 miljoner människor i det här landet men inte lika många när det kommer till att upplysa andra om landets vansinniga situation och ännu färre är benägna till att faktiskt göra något åt det. Svenskens flathet är ingen nyhet. Vi som upplyser befolkningen genom fakta, kunskap, händelserapporter och som avslöjar politikers ovilja att göra sitt jobb och annan korruption måste hålla oss ärliga, faktastyrda och framförallt on point – de som lyssnar på oss räknar med det. Vi har ett ansvar.

Jag vet inte hur många låsta artiklar med en sunkig friatider rubrik jag tvingas armbåga mig igenom i flödet dagligen. Vad är poängen med dessa artiklar? (förutom att det faktiskt skapar fientlighet och hat). Jag har fortfarande inte fått något svar på det.

Jag har många gånger fått frågan om varför jag inte blir avstängd (med tanke på “vad jag skriver”) och det har hänt att jag blivit det men jag förhåller mig till fakta och är inte känslostyrd – det hjälper.

Jag spenderar mycket av min tid på att gräva, läsa på och sprida vidare mina fynd – därefter förväntar jag mig vuxet rum och inte pajkastning.

Vår nutids migrationspolitik har visat sig vara det största bedrägeriet, förräderiet och folkmordet i modern tid och en del av det jag skriver handlar om det men inte allt, såklart. Jag vill inte ha massa dumma kommentarer som kan få mig eller någon annan avstängd, blockad eller missförstådd. Ni måste hålla er lugna. Posta inte allt ni ser och framförallt inte låsta artiklar – det är helt meningslöst.

Även jag har blivit kallad rasist för det material jag kommit med men vi vet också om att vara rasist i det här landet innebär att du talat sanning och framfört något vettigt.

Vi är många som kämpar men ändå få om vi jämför med hur många det är som blundar, som hånar och som inte lyfter ett finger för att vända utvecklingen – vi som gör det måste hålla ihop och inte sjunka till extremvänstern och de riktiga rasisternas nivå. De som är ute efter att kasta sand på människor man inte kan nå fram till via fakta och verklighet.

Vi är bättre och imorgon är en ny dag.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *