2971. Delfiner och Gud

| 22 mars, 2020

Foto: The Hill

Senaste coronanytt bjuder på en brokig bukett av alla de möjligheter som ämnet tillåter. Vi har t ex delfinernas återkomst till Venedig, flankerad av likaledes återvändande svanar. Den gick vida runt men visades sig vara en alltför bra historia (search magazine). Karin Pettersson svalde den i en svåråtkomlig framtidsvision (Aftonbladet). Men det är inte så noga för nu går det fort och vi matas med ständigt nya berättelser. Gud har också blivit inkallad och en präst i Jönköping menar att det inte är Guds straff men samtidigt att det kan vara ett sätt för Gud att säga att han vill något. Jodå, Gud har blivit en han eftersom den känsliga genusfrågan inte åtnjuter samma stringens som tidigare (P1).


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •