Jack Nilsson: I media har coronaviruset muterat ytterligare och blivit ett betydligt mer målinriktat virus – ett som flyttar fokus

Jack Nilsson

Man hör inte längre om annat än detta virus och därför tror man att saker lugnat ner sig men det har det inte – Sveriges unika situation är alltså fortfarande lika unik.

Under natten har 16 bilar brunnit i Stockholm och dagarna innan dess har det varit skottlossningar, avrättningar, bombdåd, överfall, våldtäkter och rån. Man hittade till och med ett paket laddat med sprängmedel inne på försvarsmaktens högkvarter – och sånt har väl alltid förekommit? Känslostyrd och faktaförnekande som man är så kontrar svensken alltid detta med att så är det i andra länder med (man viftar bort det för att det blir obekvämt) – men det stämmer inte. Våra grannländer har inte denna brottsutveckling – inte ens i närheten – så vad beror detta på?

1) När man menar på att vår regering gör ett uselt jobb, är korrupta och/eller inkompetenta så gnäller vi bara och får frågan om vi själva skulle gjort ett bättre jobb (vilket inte har med saken att göra).

“Det beror inte på detta”

2) Man menar på att det är den massiva flyktinginvandringen till Sverige som ligger bakom brottsutvecklingen, otryggheten och som fått hela världen att få upp ögonen för oss.

“Det beror inte på detta”

3) Vi har en stenålders lagstiftning som måste uppdateras. Sverige har inte haft detta grova våld förut så man har nu svårt att klämma dit personer som begår dessa brott och lyckas ofta smita undan samtidigt som man vägrar uppdatera dessa genom att man skall “utreda” (ett annat ord för att göra ingenting) och (minns ni att höjda straff för våldtäkter skulle utredas i ett år medan höjd skatt på plastpåsar gick igenom i blixtens hastighet – gymnasielagen likaså).

“Det beror inte på detta”

4) Sverige tar inte från IS mördare deras medborgarskap (heller inte kriminellas) och låter de härja fritt – gärna med skyddad identitet och bidrag. Se punkt 2.

“Det beror inte på detta”

5) Sverige har och tar fortfarande emot nästintill tredubbelt så många invandrare som samtliga av våra nordiska grannländer gör tillsammans. Detta är obekväm fakta som man inte vill kännas vid. 115 805 togs emot förra året. Se punkt 2 och 4.

“Det beror inte på detta”

6) Sist men inte minst – det har alltid varit såhär. Många av oss har bara glömt bort vår barndom, man reflekterade inte på bombdåden utan man svepte förbi med sin skateboard och ägnade inte en tanke på varken explosionen, röken eller kalabaliken som uppstod bland folket. Att ungdomar sköts ihjäl, lägenheter sprängdes med kraftig rasrisk, bilbomber där bilar flög upp i luften och landade på taket, gruppvåldtäkter på kvinnor, rån mot äldre i deras hem och slaktade djur som låg till höger och vänster är och har alltid varit en del av den svenska kulturen.

Hade vi inte haft en stor flyktinginvandring så hade läget varit oförändrat då svenskar begått brotten istället enligt vår statsminister. Man säger också att det beror på fattigdom och skall vi gå efter det utlåtandet så undrar jag varför fattigpensionärer inte är ute och bränner bilar, gruppvåldtar, avrättar folk och klyver djur på mitten.

Det har alltså alltid varit såhär och beror inte på en massiv befolkningstillväxt där man inte ställt några som helst krav – varken på språk eller jobbfronten – utvisar inte kriminella och låter dessa terrorisera det svenska folket (som för övrigt bara vill ha lugn och ro) – detta självklart med bidrag som vi skattebetalare står för.

Våra grannländer har som sagt inte denna brottsutveckling och vi tar emot nästan tredubbelt så många än alla tillsammans, så vad beror detta på? You tell me.

Förra året såg bombdåden i länderna ut såhär:

Norge: 0
Finland: 0
Danmark: 1
Sverige: 256

Här är ingen som helst struktur i det här landet, vartenda myndighet är infiltrerat med “alla lika värde” och “rätt värdegrund”. Hur kan man fortsätta plocka in människor när landet redan går på knä? Vad får vi för världens högsta skatter? Att vara en humanitär stormakt är inte att trycka in folk i alla hörn samtidigt som man låter de som redan bor här få lida. Har ni märkt att man jämnt smyghöjer och kommer på nya låtsasskatter? Vad tror ni det beror på?

Vi har redan rammat isberget och gör inte annat än täpper igen hål i skrivande stund. Det är kört med sittande regering. Sluta vara så känslostyrda, sluta förneka bara för att det skrämmer dig och se saker för vad de är. Det är precis detta som gjort att vi sitter så djupt i vasken som vi gör – inte bara som medborgare utan som land. Hela världen vet vad som sker i Sverige så varför kan landets egna invånare inte se och förstå? Media (SVT, TV4, DN, Expressen o Aftonbladet) är regeringens förlängda arm, de hjärntvättar folket och spottar bara ut propaganda så det haglar om det.

Sker det ingen förändring inom kort så kommer Europas första kalifat att växa fram här i Sverige och vi blir återigen bäst på något. Vi har kammat hem guldmedalj i en del saker de sista åren.

Våra barn och barnbarn kommer dessutom att få stå för notan, det skall ni vara beredda på. Om vi ens lever då.

Over and out.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jack Nilsson: I media har coronaviruset muterat ytterligare och blivit ett betydligt mer målinriktat virus – ett som flyttar fokus

 1. Carl den 12

  Det går åt helvete med hela åkeriet, om svenskarna inte börjar att ställa krav och visa att det är vi som är Sverige och utan oss är politikerna “ingenting” !!!
  “Dom jävlarna bedrog oss med sanningen”………………..

  Calle hoppas inte att regeringen ska komma undan med mer, än dom redan ställt till det med💔

Kommentarer är stängda.