Vi måste hålla ångan uppe!

| 23 mars, 2020

Som Rebecca Weidmo Uvell, skriver på twitter: “Nä, jag har inga som helst planer på att sluta skriva om vänsterns alla dumheter och särskilt sossarna varken nu eller sedan. Alla kan inte gapa om virus och lajva experter. När ni vänder bort blicken fortsätter samma vänster i skuggan att göra orimliga saker för att de fintat er”, tänker jag. https://twitter.com/RebeccaWUvell/status/1241981376762707973

Corona är viktigt. Vi lever i dess dödsskugga varje dag men det kan ändå inte innebära att vi slutar upp med att vara kritiska mot vänstern, i synnerhet sossarna. 

Socialdemokrater gör i skuggan av Corona anspråk på att tänka på vanligt folk. Men deras föreställning om vad vanligt folk är har upprepat visat sig vara både uteslutande och splittrande. Det är något att hålla i minnet. 

Migrationspolitiken är fortfarande en av de stora konfliktfrågorna i Sverige och inom svensk politik ett område där partierna inte kan enas om någon långsiktighet därför att sossarna givit makten till extrempartiet MP. 

Integrationspolitiken likaså som är ett enda stort misslyckande av svensk politik. Även här råder stor splittring om vad som behöver göras. Brottsligheten som blivit allt grövre med mord, skottlossningar, rån och sprängningar, förnedringsrån, misshandel bland elever och nu på senare tid, coronaöverfall, vilket fortsätter att skapa stor otrygghet och oro bland medborgarna. 

Vad som än händer nu får vi inte glömma att Socialdemokraterna för länge sedan tappat sin kontakt med den rörelse som en gång byggde partiet. Idag är de endast ett maktparti. Socialdemokraterna är fortsatt opålitliga i frågor om våldet, migrationen, integrationen och hedersförtrycket och sjukvårdskrisen, LSS och polisen. När coronaepidemin är över står vi kvar i samma problem innan, fast värre. 

Jag tänker då i alla fall inte glömma 

https://www.smalanningen.se/artikel/elev-blev-misshandlad-av-tre-andra-ambulans-fick-tillkallas?fbclid=IwAR3tm4Q_q3IaC3vG9W1ygBVPMHzQQgGq4oAyv9NAWwDO_bPSdcsKiuR9zqQ


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •