Socialdemokrater och Corona som politisk hävstång

| 24 mars, 2020

Jag visste att det skulle komma. ”För oss socialdemokrater är det självklart att vi alltid behöver en stark stat, inte bara när det krisar”, skriver Magnus Manhammar.

Manhammar fortsätter. ”Vi behöver alltid en stark stat, som håller ihop vårt land, inte bara när det krisar. Vi är alla beroende av att sjukvården fungerar, att alla får vård efter behov – inte efter plånbok och att det finns tillräckligt med läkemedel. Att samhället finns där för oss när vi behöver det. Krisen, menar Manhammar, har visat att socialdemokrater haft rätt hela tiden.

Herre jisses! Exakt vad är det vi har? En vård i världsklass? Har S helt glömt bort alla som dör i vårdköer? Som inte får LSS? Som inte alls får någon vård därför att vården och pengarna lagts på andra grupper. Eller det faktum att gruppen fattiga pensionärer växer på grund av de menar att invandring måste få kosta. Listan kan göras hur lång som helst.

Vill S verkligen försöka få alla att glömma bort att de redan innan krisen sålde ut vårt land i humanitetens/makthungerns namn? Ja det vill de. Och de får god hjälp av alla de som nu plötsligt hyllar Stefan Löfven som statsminister.

https://www.expressen.se/…/coronakrisen-visar-att-s-haft-r…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •