Denny Karlsson: S framstår i ny dager och landsfadern tackar säkert Gud för Corona-smittan

Regeringen eller rättare sagt S har fått styrfart. De ynkliga vid sidan av, får stolt dela ut hundralappar till kultureliten, som ingen vill se just nu. MP blir de små smulornas parti, precis där de hör hemma. Nu styr Tegnell landet med den äran, modigare och troligtvis smartare än ngn annan.

S framstår i ny dager och landsfadern tackar säkert Gud för Corona smittan som kom som en räddande ängel för honom och de röda. S Krönikörer och vänstermobben vältrar sig i propaganda och ligger fan vid karlns fötter och samtidigt spyr galla på oppositionen i allmänhet och SD i synnerhet. Det starka gemensamma landet som tillsammans står starka under S partiets alenarådande dogmatiska styre.

Det är tillåtet kräkas, över den djävulska frenesi och vanvett vänsterpress spyr ut nu. Situationen är dessvärre precis likadan som tidigare, våld mot äldre fortsätter, skjutningar och bilbränder fortsätter, men det är knappt förnimbart i press. S galningarna tror knappt sina ögon över den ridå Corona sänder över det vanliga livet, och dom njuter sitta på tronen igen, inte efter egna huvud och beslut, dom chansar vilt på att Tegnell har rätt, vilket han troligt kommer få.

Vår tröst? är att det vanliga livet kommer återvända. Corona tycks inte bita på avskyvärda människor som misshandlar åldringar, inte heller på mord och bilbrännare. Observera vänsterpress nu, kom ihåg deras fanatiska försök hitta halmstrå för att rädda tillbaka S röster.

Coronadimman döljer det vardagliga helvetet tillfälligt. Vi skall vänta och återuppta kampen med Sveriges lands fiender S partiet. De åtgärder som nu sker hade ingen regering överhuvudtaget sluppit ifrån. Det är djupt beklagligt att S partiet tar gratispoäng pga av ngt som tar livet av folk. De lägger ned miljarder på detta, och inte en spänn på 9000 våldtäktsoffer förra året.

Glöm inte det, asylsökande är välkomna, anhöriga är välkomna, flyktingar är välkomna, det finns fler hot än virushot. Ge inte upp! — söker rekommendationer.

Denny Karlsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *